Alimenty v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
22.11.13 21:03

@K-Black teď mě nepleť snažím se v tom vyznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.11.13 21:04

@anickadomnik promiň, se omluvuju :oops:

• Citovat
  • Upravit
8151
22.11.13 21:05

@K-Black že seš to ty tak dobrý no… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.11.13 21:06

@anickadomnik děkuju, jsi opravdu milá :hug: :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
8151
22.11.13 21:07

@K-Black dneska se snažim nějak mi není dobře tak asi proto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.11.13 21:08
@anickadomnik píše:
@krystinka.a hele já to sepíšu páč se v tom přestávám orientovat, jsi ve třeťáku na kadeřnici, bydlíš s přítelem a tvojí mámou, tvůj přítel vydělává, plánujete svatbu, chcete miminko, mateřskou neřešíš protože přítel vydělává dost, ale nemáte 4000 na nájem, tak odložíte svatbu aby dostávala dál alimenty?jestli to tak je, tak se jen zeptám z čeho budete ty 4000 platit za půl roku až skončíš školu a nebudeš už alimenty dostávat?

ano bydlím s přítelem v podkroví, mamina se svym přítelem, dědou a ségrou bydlí pod námi dole, jsem ve třet'áku ale na aranžérce, ne na kadeřnici, miminko jsme usoudili že si pořídíme až po roce vykonávání práce, abych dostala mateřskou, když přijde mimi dřív, tak se holt už postaráme. Ale zatím miminko dávám stranou.Ted se chceme prostě jen vzít. O nic jiného ve své podstatě ani nejde, jen mě mrzí ty alimenty, zase přijít o ně je škoda :/ Proto nevím, chci se rozhodnout správně a cítim to tak že si partnera vzít chci, jenže kvůli těm mizerným penězům, je to fakt bída…Proto jsem se s Vámi radila.Jste přece jen ženský, který předpokládám máte už nějaké ty zkušenosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
22.11.13 21:09
@krystinka.a píše:
ano bydlím s přítelem v podkroví, mamina se svym přítelem, dědou a ségrou bydlí pod námi dole, jsem ve třet'áku ale na aranžérce, ne na kadeřnici, miminko jsme usoudili že si pořídíme až po roce vykonávání práce, abych dostala mateřskou, když přijde mimi dřív, tak se holt už postaráme. Ale zatím miminko dávám stranou.Ted se chceme prostě jen vzít. O nic jiného ve své podstatě ani nejde, jen mě mrzí ty alimenty, zase přijít o ně je škoda :/ Proto nevím, chci se rozhodnout správně a cítim to tak že si partnera vzít chci, jenže kvůli těm mizerným penězům, je to fakt bída…Proto jsem se s Vámi radila.Jste přece jen ženský, který předpokládám máte už nějaké ty zkušenosti. ;)

no ale o ty alimenty stejně za půl roku přijdeš tak co řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.11.13 21:10
@krystinka.a píše:
ano bydlím s přítelem v podkroví, mamina se svym přítelem, dědou a ségrou bydlí pod námi dole, jsem ve třet'áku ale na aranžérce, ne na kadeřnici, miminko jsme usoudili že si pořídíme až po roce vykonávání práce, abych dostala mateřskou, když přijde mimi dřív, tak se holt už postaráme. Ale zatím miminko dávám stranou.Ted se chceme prostě jen vzít. O nic jiného ve své podstatě ani nejde, jen mě mrzí ty alimenty, zase přijít o ně je škoda :/ Proto nevím, chci se rozhodnout správně a cítim to tak že si partnera vzít chci, jenže kvůli těm mizerným penězům, je to fakt bída…Proto jsem se s Vámi radila.Jste přece jen ženský, který předpokládám máte už nějaké ty zkušenosti. ;)

a je mi jasné že alimenty dostávat za půl roku nebudu, ale také budu vydělávat tak je to o něčem jiném :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.11.13 21:12
@anickadomnik píše:
no ale o ty alimenty stejně za půl roku přijdeš tak co řešíš?

to je fakt:) řešim blbosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
22.11.13 21:13

@krystinka.a já tě prostě nechápu, buď se vdávat chceš, nebo nechceš nebo musíš, mám za sebou všechny tři případy a věř tomu že alimenty neovlivnili moje rozhodnutí ani v jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
22.11.13 21:20
@krystinka.a píše:
ano bydlím s přítelem v podkroví, mamina se svym přítelem, dědou a ségrou bydlí pod námi dole, jsem ve třet'áku ale na aranžérce, ne na kadeřnici, miminko jsme usoudili že si pořídíme až po roce vykonávání práce, abych dostala mateřskou, když přijde mimi dřív, tak se holt už postaráme. Ale zatím miminko dávám stranou.Ted se chceme prostě jen vzít. O nic jiného ve své podstatě ani nejde, jen mě mrzí ty alimenty, zase přijít o ně je škoda :/ Proto nevím, chci se rozhodnout správně a cítim to tak že si partnera vzít chci, jenže kvůli těm mizerným penězům, je to fakt bída…Proto jsem se s Vámi radila.Jste přece jen ženský, který předpokládám máte už nějaké ty zkušenosti. :( ;)

Já už ty zkušenosti, s dovolením mám. A ráda ti poradím.
Vezměte se, to ano, je to pěkný, když se dva mají rádi.
Ale dál bych rozhodně přehodnotila plány. Dostuduj a pokus se najít stabilní práci. Budeš mít +/- deset tisíc. Z těch deseti tisíc si začni odkládat třeba 6000 (jako rezervu a zároveň si vyzkoušíš, jaké to bude potom na MD- sníží se ti příjem a zvýší výdaje).
Najděte si byt a začněte žít sami.
Tomuto dej tak 5-8 roků. Získáš tím rezervu, samostatnost, zkušenosti.

POkud budeš dál plánovat, jak plánuješ nyní, budeme za dva roky číst - nesnáším se s matkou, chodí bez klepání, hádáme se kvůli tomu s mužem, chce ode mě odejít, jak vyžít se třemi tisíci měsíčně, kde najít práci za dvacet tisíc, na jaké dávky mám nárok atp. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.11.13 22:26
@Virginia píše:
Já už ty zkušenosti, s dovolením mám. A ráda ti poradím.
Vezměte se, to ano, je to pěkný, když se dva mají rádi.
Ale dál bych rozhodně přehodnotila plány. Dostuduj a pokus se najít stabilní práci. Budeš mít +/- deset tisíc. Z těch deseti tisíc si začni odkládat třeba 6000 (jako rezervu a zároveň si vyzkoušíš, jaké to bude potom na MD- sníží se ti příjem a zvýší výdaje).
Najděte si byt a začněte žít sami.
Tomuto dej tak 5-8 roků. Získáš tím rezervu, samostatnost, zkušenosti.POkud budeš dál plánovat, jak plánuješ nyní, budeme za dva roky číst - nesnáším se s matkou, chodí bez klepání, hádáme se kvůli tomu s mužem, chce ode mě odejít, jak vyžít se třemi tisíci měsíčně, kde najít práci za dvacet tisíc, na jaké dávky mám nárok atp. :mavam:

Velmi děkuji za výstižný názor a radu!!!Moc si toho vážím! :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.11.13 22:27
@anickadomnik píše:
@K-Black dneska se snažim nějak mi není dobře tak asi proto :mrgreen:

taky nejsem ve své kůži, snad bude zítra lépe ;)

• Citovat
  • Upravit
8151
22.11.13 22:29

@K-Black je to horší a horší a nemám doma ani paralen, jen panadol čípky pro děti… zase tak hrozný to ještě neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.11.13 22:32

@anickadomnik jo ty to máš jako virozu nebo tak něco, to já se necítím duševně. Už několik dní na sobě pozoruji, že jsem taková milá a vstřícná, docela se bojím co se mi to děje :think: třeba už tak dva dny jsem neřvala na děti, manželovi jsem dneska udělala bramboráky, tady se taky s nikým nehádám :think: myslím že to je něco vážného :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna