Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ne. Prvnich 14 dni nejste propojeni. Nedostva to, co ty vypijes. Kdyby neco, tak se tehotenstvi neudrzi, coz se ze zacatku obcas stava. Taky jsem si to zjistovala. Myslim, ze takto to ma dost lidi. Deti jsou casto pocate pod vlivem nekde na dovolene. Ted uz ale nepij.
Ne. Ještě není vyživovany z tvé krve a není napojeny na tělní okruh. Material a energie je aktuálně cerpan pouze ze žlutého tělíska a dutinka bude velikosti hrasku. Sama jsem propila 4 dny a test jsem si dělala proto, ze mi přišlo, ze bych měla mír pořádnou kocovinu a ono nic. Teď se snažím uspat skoro dvouletou cacorku a úplně zdravou
Nic se nestane. Kolikrát ženská zjistí že je těhotná později, protože nemá žádné příznaky. Kdyby se plod neměl udržet, neudrží se. Kolik lidí se díky alkoholu narodilo.
Ale samozřejmě už nepij.
Ne, nic se nestane. Já než zjistila první těhotenství, tak sem chodila z party na party ![]()
Neboj, nic se nestane, taky jsem šla týden před tím, než jsem zjistila, že jsem těhotná na degustaci a trošku mi ten košt nesedl - těch koštů bylo fakt hodně
, celý víkend jsem si povídala se záchodovou mísou. A teď tu to moje koštovadlo spinká v postýlce ![]()
A další věc je to, že nechápu, jak jsem mohla otěhotnět z prerusovaneho sexu… provozovali jsme to rok a půl a nikdy nic ![]()
No, spíš se divím, že vám to vycházelo tak dlouho a neotěhotněla jsi už dřív. Přerušovaná soulož je nejméně spolehlivý druh antikoncepce.
Tos měla stesti, já z přerušovaného otěhotněla 3× to fakt není spolehlivá antikoncepce ![]()
Není pravda, že v prvních týdnech o nic nejde. VVV vznikají právě v prvních týdnech zhruba od 4.tt, a to mnohdy o těhotenství žena ještě neví. Jakmile se žena o těhotenství dozví a začne se podle toho chovat, bývá už hotovo.
@hanka.br. píše: Více
Ve 4. týdnu ještě nejsem, tak by to mohlo být v pohodě, nebo myslíte, že ne? 🙏
Buď v klidu. U prvního dítěte se zadařilo nečekaně na první pokus a před zjištěním těhotenství proběhla velice bujará a vydařená oslava silvestra. V září bude tomu dítěti 18 let a je premiantem ve škole ![]()
Jasně, že jo. Reagovala jsem na ten obecně platný mýtus - nic se nemůže stát, dokud jsem nevěděla, že jsem těhotná, tak jsem pařila a dítě je zdravé… Je to štěstí. Ale není to pravidlo. Na začátku jde o všechno.
Jsi. Jesti ti test ukazuje 2-3tt od oplozeni, tak jsi 4-5tt
Hezký večer,
s přítelem jsme provozovali prerusovanou souloz a stalo se to, že mám o týden opozdenou menstruaci.. dnes jsem si udělala test a je pozitivní - ukazuje 2-3 týden.
Nicméně měli jsme období, kdy jsme v době pravdepodobneho početí dost pili bílé víno… až v podstatě do dneška… může být plod poškozený?