Amazon a Vánoce 2023
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No zaklad je porad 200+10% to da 220Kc hrubeho a pres Vanoce to je navyseno o 5%. Ale je to dochazkovy bonus tak musite odchodit vsechny smeny naplanovane, zadna nemoc ani pozdni prichod. A 27.28 uz nejsou ani svatky, takze to se jde do prace.To vam nerekli na pohovoru? Kam nastupujete? Dobroviz nebo Kojetin?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:No zaklad je porad 200+10% to da 220Kc hrubeho a pres Vanoce to je navyseno o 5%. Ale je to dochazkovy bonus tak musite odchodit vsechny smeny naplanovane, zadna nemoc ani pozdni prichod. A 27.28 uz nejsou ani svatky, takze to se jde do prace.To vam nerekli na pohovoru? Kam nastupujete? Dobroviz nebo Kojetin?
Zítra jdu podepsat smlouvu a na lékařskou prohlídku. Takže kdy se jde naposledy do práce před Vánoci, 23.12.? Já si to počítala na mzdové kalkulačce při těch 4 smenách by to mělo hodit cca 30 000 Kč v čistém, je to tak nebo ne? Navíc určitě bude nějaký přesčas…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zítra jdu podepsat smlouvu a na lékařskou prohlídku. Takže kdy se jde naposledy do práce před Vánoci, 23.12.? Já si to počítala na mzdové kalkulačce při těch 4 smenách by to mělo hodit cca 30 000 Kč v čistém, je to tak nebo ne? Navíc určitě bude nějaký přesčas…
Na to muzete dosahnout, s prescasy ktere ted budou porad urcite ale je to drina. No bejvalo to posledni sli ty co meli nocni z 23.na 24., potom dalsi se slo 26. to se zeptejte pri podpisu. Ted nabiraji hodne a po vanocich zase propousti jak kazdy rok. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky a když mám smlouvu do 7.ledna 2023 jsem víkendová. Teď jdu v sobotu 23.12. na noční, myslíte si, že nás v tu sobotu vyhodí? Nebo nás tam nechají dokonce měsíce? Díky
- Citovat
- Upravit
Zdravím, přišla jsem o práci a tak chci doufám jen na takové překlenovací období využít práci v Amazonu. Děti nemám, takže ty směny snad dám. Zajímají mě zkušenosti těch, co už tam pracují. Vzali mě na HPP, směny 4× týdně, smlouvu jedu podepsat zítra. Už předem sondovali zda jsem svolná k přesčasům, jako jsem, ale doufám, že ne třeba celý měsíc bez volna kvůli vánočnímu masakru. Tak mě zajíma jestli se vám tam líbí, jak vám trvalo se do toho dostat. No a taky na ten plat, spočítala jsem si to tak, že cca 36 000 hrubého, takže kolem 30 000 čistého by to mělo hodit, je to tak? A pak taky jak to tam o Vánocích chodí. Je mi jasné, že před masakr a leden taky. Ale jde mi o to jestli je třeba nějaká odstávka třeba od 23.12 - 28.12., zkrátka jestli svátky budou svátky