Ambrobene a sinupret, může se kombinovat?

Anonymní
17.11.21 13:28

Ambrobene a sinupret

Dceři, pět let, začíná rýma a začíná i kašlat do toho. Ráno jsem ji dala ambrobene sirup, sinupret a nurofen. Může se to takto kombinovat?
Minule u rýmy jsem ji dávala sinupret a první tři dny nurofen a fakt že rýma byla rychle pryč. Ted má i ten kašel, nevím zda můžu dávat vše dokupy.
Anonym prosím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14614
17.11.21 13:30

Já v tom problém nevidim, Ambrobene je na vykaslavani a sinupret na odhleneni dutin, takže to proti sobě působit nebude podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21606
17.11.21 17:04

Já bych akorát vynechala nurofen, pokud dítě nemá rýmu nebo bolesti. Jinak Ambrobene a Sinupret kombinujeme běžně na doporučení lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.21 17:53
@nozu píše:
Já bych akorát vynechala nurofen, pokud dítě nemá rýmu nebo bolesti. Jinak Ambrobene a Sinupret kombinujeme běžně na doporučení lékaře.

Bolesti nemá ale rýmu má. Docela silnou, smrkáme, kapeme dneska celý den, a do toho ten kašel. Zase znovu… pořád dokola :(

• Citovat
  • Upravit
13755
17.11.21 19:41

Nurofen bych nedávala, proč? To jí dáváš úplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21606
18.11.21 06:34
@Anonymní píše:
Bolesti nemá ale rýmu má. Docela silnou, smrkáme, kapeme dneska celý den, a do toho ten kašel. Zase znovu… pořád dokola :(

V tom příspěvku neměla být rýma, ale horečka. Omlouvám se. Nurofen je za mě fakt zbytečný. Zbytečně dítěti zatěžuješ organismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.21 07:24
@nozu píše:
V tom příspěvku neměla být rýma, ale horečka. Omlouvám se. Nurofen je za mě fakt zbytečný. Zbytečně dítěti zatěžuješ organismus.

Nurofen jsem už nedala včera, asi fakt zbytečné. Dáváme jen ten sinupret a ambrobene.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA