Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kamccaa píše:
Ish:já se chystám bud pronatal nebo gennet liberec–pro nás nejbližší.Ale než tam půjdem-sem chtěla ještě prubnout právě nějakého dr-co by nám na to řekl.
Tak u nás muže poslala na spermio ještě moje gyndr, do Gennetu už jsme šli s výsledkama 2 spermio a doktor nám právě hned vypsal žádanku na tu andrologii - jakože komplexní prohlídku muža. (kontrolní třetí spermio v Gennetu dopadlo zdaleka nejhůř
)
Jo a ještě koukám, že ten doktor z odkazu, co jsem sem dávala spolupracuje zrovna s Pronatalem.
My máme za sebou spermiogramy 3..ten první před x lety..před 7-8 ten vyšel hraniční hodnoty,ale otěhulila sem přirozeně.
Druhý spg před 2 lety -hrůza.
Třetí spg 14.6 2010 v gestu a nejhorší ze všech.
Smutné na tom je,že se to nelepší ,ale horší. ![]()
Já právě rozhoduju ,jaký tedy car..
A hlavně toho urologa-androloga najít no.
Možná tedy ten z prahy 2..co si poslala odkaz. ![]()
Kamco, ja se ve ctvrtek zeptam sve gyndr. na nazor a pak poreferuju. Ona je docela fajn, ale myslim si, ze spolupracuji spis s Motolem, Apolinarem apod. ![]()
My jsme teprve na zacatku takze jsem vystresla a furt neco resim.
Holky, to znám, já jsem taky teprve na začátku a ze všeho řádně vyplesklá. Výběr CARu nám zjednodušil můj nový gyndr, protože má dobré zkušenosti s Gennetem, tak nás poslal zrovna tam.
Androloga jsme si pak hledali sami, protože se nám nechtělo čekat na toho jejich.
ish píše:
Holky, to znám, já jsem taky teprve na začátku a ze všeho řádně vyplesklá. Výběr CARu nám zjednodušil můj nový gyndr, protože má dobré zkušenosti s Gennetem, tak nás poslal zrovna tam.
Androloga jsme si pak hledali sami, protože se nám nechtělo čekat na toho jejich.
Ish, ja prave chci skloubit CAR a androloga aby to pak bylo snazsi.
Pockam do toho ctvrtka a uvidime
Dobré ráno,
no i já sem ze všeho vyplesklá-vlastně jsme na samém začátku,protože tím spermiem-se jakoby vše vyřešilo a máme jasno ,kde ta chyba je. ![]()
Ted jen hledat postup jak dál.
Já jdu v pondělí k dr na měření folíků a vezmu mu tam i to spermio ,aby číhnul a doufám,že nějak poradí.nebo,že mě někam odkáže.
K tomu andrologovi-já bych právě chtěla mít za sebou nějaké výsledky nebo prostě něco-zkrátka jít k němu,pořešit chlapa a pokud fakt nebude jiná možnost,tak hned naklusat na to isci-ivf.
Jiné řešení nemám.. ![]()
Tak já jsem teď vyplesklá taky. Byla jsem ráno vyzvednout v CAR ty výsledky posledního spermia (předtím mi jenom do telefonu nadiktovala hodnoty, tak jsem věděla, že není ideální)… a ono tam přímo napsáno, že na IUI to není, že jedině IVF-ISCI ![]()
Tak snad ten doktor s tím něco udělá.
Dobre rano ![]()
Holky ja uz jsem smirena s tim, ze to bude IVF + ISCI. S takovym spermiogramem to jinak nepujde pokud se nestane zazrak
Jen cekam na to co mi rekne doktorka a vlastne se tesim az zacne ten kolotoc vysetreni, aspon se nekam pohneme ![]()
ello já se s tím právě ještě nesmířila a proto doufám, že androlog mužovi pomůže. (a případně v CAR pomůžou taky mi, protože to vypadá, že spermie nejsou náš jediný problém)
ish: jak tam manzel nema nic tak si uz predem myslim ze ivf + isci nas nemine. Ale uvidime jak to vsechno dopadne, dalsi spermiogram apod.
Jen jsem z toho soku vystrizlivela az k pravdepodobne realite.
ahojky.
ish:mám stejné myšlenky jako ty-pomoc od androloga.
Ovšem druhá strana je-pomůže?Má cenu dlouho čekat a léčit?Nebo jít na ivf + icsi a pak androlog?A léčit..
Tot otázka.
Jinak jsem jako nic nevymyslela. ![]()
Kamccaa píše:
ahojky.ish:mám stejné myšlenky jako ty-pomoc od androloga.
Ovšem druhá strana je-pomůže?Má cenu dlouho čekat a léčit?Nebo jít na ivf + icsi a pak androlog?A léčit..
Tot otázka.
Jinak jsem jako nic nevymyslela.
Kamco, urcite androlog a teprve dle nej ivf a ICSI. Ja to myslela takto. A kazde CAR ti toto dle me nabidne, mel by teda.
Ja to prave chci takto spojit
ella to doufám,že mi ho nabídnou..
Docela se těším na pondělí k dr na kontrolu.. ![]()
Tak a pro dnešek dobrou.
Ahoj holky, tak jak jste dopadly? Muž byl na kontrole - hormony má vpořádku, všechno ostatní taky. Dalším krokem bude genetika ![]()