Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, nám žádanku na andrologii vypsali rovnou v CAR, s tím, že spolupracují s jedním andrologem, ale za hotové a čekačka tak čtvrt roku. Tak jsme trochu zagooglovali a muž teď dochází sem - http://www.medicinaplus.cz/ . Zatím absolvoval úvodní vyšetření a krev na hormony, příští týden jde na kontrolu (hlavně co zjistili z té krve a co teda bude dál). Vzali ho do týdne.
ish:no za hotové je dr Kočí -je prý kapacita ve svém oboru,ale vše se u něj platí hotově ,četla sem že za konzultaci si bere kolem 3 tis.
A jak se váám líbí tam–co si mi poslala ten odkaz?Za jak dlouho vás objednali od 1.zavolání?
Děkuju.
Ahoj,
taky uz jsem zacala patrat (manzel azoospermie, zatim jeden spermiogram) a nasla jsem Kociho. http://www.andromeda.cz/
Cetla jsem, ale ze je silene drahy…udajne hodne dobry.
A v Praze je jeste minimalne jeden, ktery by udajne mel byt taky dobry, ale nemuzu si vzpomenout na jmeno ![]()
My jsme teprve na zacatku a cekam kam nas posle moje gyndr.
Kamccaa píše:
ish:no za hotové je dr Kočí -je prý kapacita ve svém oboru,ale vše se u něj platí hotově ,četla sem že za konzultaci si bere kolem 3 tis.A jak se váám líbí tam–co si mi poslala ten odkaz?Za jak dlouho vás objednali od 1.zavolání?
Děkuju.
Za konzultaci 3000 a vsechno dohromady pry i 35000
Pojistovna na muzskou neplodnost jaksi neprispiva ![]()
ish píše:
Ahoj, nám žádanku na andrologii vypsali rovnou v CAR, s tím, že spolupracují s jedním andrologem, ale za hotové a čekačka tak čtvrt roku. Tak jsme trochu zagooglovali a muž teď dochází sem - http://www.medicinaplus.cz/ . Zatím absolvoval úvodní vyšetření a krev na hormony, příští týden jde na kontrolu (hlavně co zjistili z té krve a co teda bude dál). Vzali ho do týdne.
ellaS:vzpomen si ještě na jméno toho druhého… ![]()
Jinak to sou palby u toho dr Kočí..Já sem jako četla,že on prostě nemá smlouvy s žádnými pojištovnami–nevím ale proč..
![]()
Kamccoo 30kč regulační poplatek. A psala jsem, že ho vzali do týdne. ![]()
Jinak nevím, jak se ten doktor z našeho CAR jmenuje, ale říkali tuším vstupní konzultace 1000-1500. Ale prostě nás sejří ta objednací lhůta čtvrt roku ![]()
Kamccaa píše:
ellaS:vzpomen si ještě na jméno toho druhého…Jinak to sou palby u toho dr Kočí..Já sem jako četla,že on prostě nemá smlouvy s žádnými pojištovnami–nevím ale proč..
![]()
Kamco: zkusim, zkusim
Muzes zkusit i Motol, tam to taky delaji a M/T jsou vyrazne levnejsi. A rekla bych, ze tam paka nedelaji
Koci holt vydelava a zenska je zoufala ![]()
Kamccaa píše:Řekla bych, že protože od pacošů to dostane rovnou na ruku a nemusí na prachy od pojišťovny čekat měsíc nebo dva. Plus otázka, jestli si třeba neúčtuje i víc, než by od té pojišťovny dostal?
ellaS:vzpomen si ještě na jméno toho druhého…Jinak to sou palby u toho dr Kočí..Já sem jako četla,že on prostě nemá smlouvy s žádnými pojištovnami–nevím ale proč..
![]()
Kamccaa píše:
ish:jsem přehlídla..
Kam chodíte do car?
Gennet Praha. A nevzpomenu si, jak se jmenuje ten „jejich“ ![]()
My by jsme potřebovali nějaké komplexní vyšetření,aby se mu na TO podívali.Je nám divné,kam se ty spermošky ztrácí-respektivě proč se tvoří čím dál tím méně..Že vlastně přirozeně nejsme schopni počít -máme 0, 02 mil na mililitr.
Tak baby..nápady sem.Vitamíny už jíme. ![]()
Teda spíš nějakého toho doktůrka milého..
Ish:já se chystám bud pronatal nebo gennet liberec–pro nás nejbližší.Ale než tam půjdem-sem chtěla ještě prubnout právě nějakého dr-co by nám na to řekl. ![]()
Kamco mate aspon neco
My nic…
Tak muzes zkusit toho Kociho aspon na prvni konzultaci a pak treba prejit nekam jinam kde maji smlouvu. Koci tusim spolupracuje s ISCARE.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj holky,
prosím vás je tu někdo takový ,kdo vyhledal pomoc androloga?
Máme minimální množství spermií,doporučeno ivf+isci.
Já bych chtěla ještě zkusit nějakou léčbu u muže.
Pokud víte-dejte kontakt ..bud praha,nebo liberec,severočeský kraj.
Díky všem.