Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, nám žádanku na andrologii vypsali rovnou v CAR, s tím, že spolupracují s jedním andrologem, ale za hotové a čekačka tak čtvrt roku. Tak jsme trochu zagooglovali a muž teď dochází sem - http://www.medicinaplus.cz/ . Zatím absolvoval úvodní vyšetření a krev na hormony, příští týden jde na kontrolu (hlavně co zjistili z té krve a co teda bude dál). Vzali ho do týdne.
ish:no za hotové je dr Kočí -je prý kapacita ve svém oboru,ale vše se u něj platí hotově ,četla sem že za konzultaci si bere kolem 3 tis.
A jak se váám líbí tam–co si mi poslala ten odkaz?Za jak dlouho vás objednali od 1.zavolání?
Děkuju.
Ahoj,
taky uz jsem zacala patrat (manzel azoospermie, zatim jeden spermiogram) a nasla jsem Kociho. http://www.andromeda.cz/
Cetla jsem, ale ze je silene drahy…udajne hodne dobry.
A v Praze je jeste minimalne jeden, ktery by udajne mel byt taky dobry, ale nemuzu si vzpomenout na jmeno ![]()
My jsme teprve na zacatku a cekam kam nas posle moje gyndr.
Kamccaa píše:
ish:no za hotové je dr Kočí -je prý kapacita ve svém oboru,ale vše se u něj platí hotově ,četla sem že za konzultaci si bere kolem 3 tis.A jak se váám líbí tam–co si mi poslala ten odkaz?Za jak dlouho vás objednali od 1.zavolání?
Děkuju.
Za konzultaci 3000 a vsechno dohromady pry i 35000
Pojistovna na muzskou neplodnost jaksi neprispiva ![]()
ish píše:
Ahoj, nám žádanku na andrologii vypsali rovnou v CAR, s tím, že spolupracují s jedním andrologem, ale za hotové a čekačka tak čtvrt roku. Tak jsme trochu zagooglovali a muž teď dochází sem - http://www.medicinaplus.cz/ . Zatím absolvoval úvodní vyšetření a krev na hormony, příští týden jde na kontrolu (hlavně co zjistili z té krve a co teda bude dál). Vzali ho do týdne.
ellaS:vzpomen si ještě na jméno toho druhého… ![]()
Jinak to sou palby u toho dr Kočí..Já sem jako četla,že on prostě nemá smlouvy s žádnými pojištovnami–nevím ale proč..
![]()
Kamccoo 30kč regulační poplatek. A psala jsem, že ho vzali do týdne. ![]()
Jinak nevím, jak se ten doktor z našeho CAR jmenuje, ale říkali tuším vstupní konzultace 1000-1500. Ale prostě nás sejří ta objednací lhůta čtvrt roku ![]()
Kamccaa píše:
ellaS:vzpomen si ještě na jméno toho druhého…Jinak to sou palby u toho dr Kočí..Já sem jako četla,že on prostě nemá smlouvy s žádnými pojištovnami–nevím ale proč..
![]()
Kamco: zkusim, zkusim
Muzes zkusit i Motol, tam to taky delaji a M/T jsou vyrazne levnejsi. A rekla bych, ze tam paka nedelaji
Koci holt vydelava a zenska je zoufala ![]()
Kamccaa píše:Řekla bych, že protože od pacošů to dostane rovnou na ruku a nemusí na prachy od pojišťovny čekat měsíc nebo dva. Plus otázka, jestli si třeba neúčtuje i víc, než by od té pojišťovny dostal?
ellaS:vzpomen si ještě na jméno toho druhého…Jinak to sou palby u toho dr Kočí..Já sem jako četla,že on prostě nemá smlouvy s žádnými pojištovnami–nevím ale proč..
![]()
Kamccaa píše:
ish:jsem přehlídla..
Kam chodíte do car?
Gennet Praha. A nevzpomenu si, jak se jmenuje ten „jejich“ ![]()
My by jsme potřebovali nějaké komplexní vyšetření,aby se mu na TO podívali.Je nám divné,kam se ty spermošky ztrácí-respektivě proč se tvoří čím dál tím méně..Že vlastně přirozeně nejsme schopni počít -máme 0, 02 mil na mililitr.
Tak baby..nápady sem.Vitamíny už jíme. ![]()
Teda spíš nějakého toho doktůrka milého..
Ish:já se chystám bud pronatal nebo gennet liberec–pro nás nejbližší.Ale než tam půjdem-sem chtěla ještě prubnout právě nějakého dr-co by nám na to řekl. ![]()
Kamco mate aspon neco
My nic…
Tak muzes zkusit toho Kociho aspon na prvni konzultaci a pak treba prejit nekam jinam kde maji smlouvu. Koci tusim spolupracuje s ISCARE.
Ahoj holky,
prosím vás je tu někdo takový ,kdo vyhledal pomoc androloga?
Máme minimální množství spermií,doporučeno ivf+isci.
Já bych chtěla ještě zkusit nějakou léčbu u muže.
Pokud víte-dejte kontakt ..bud praha,nebo liberec,severočeský kraj.
Díky všem.