Anesteziologická sestra – jak získat takové místo

Anonymní
14.5.25 18:24

anesteziologická sestra

Ahoj holky :mavam:
Je tu některá sestřička, která pracuje jako instrumentářka nebo anesteziologická sestra?
Co všechno jste museli udělat proto, abyste se dostali a takové místo? Děkuji za info. a sdílení zkušeností :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17364
14.5.25 19:17

Instrumentářka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
14.5.25 19:30
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

no ehm, shoda podnětu s přísudkem - ty holky musely, dostaly…

Nicméně dříve to bylo, že sestry na sále měly vysokou a specializaci, tj. atestaci vč zkoušky. :nevim: Jak je to teď nevím, ale spolužačky si dělaly třeba roční kurzy se specializací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
14.5.25 19:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.25 19:47
@chs.jasmin píše: Více

To jsem nemyslela nijak zle ;) nebo v tom smyslu, komu museli „podržet“. Myslela jsem to v tom slova smyslu, zda je možná se vzdělávat v něčem konkrétním již při studiu na vošce nebo na jakém oddělení by bylo vhodnější začít pracovat, aby měl „blíže“ k vyjmenovaným pozicím :)

• Citovat
  • Upravit
416
14.5.25 19:55

Pokud chceš pracovat jako anesteziologická sestra, většinou musíš nastoupit na ARO. Začneš samozřejmě směnami na lůžkovém oddělení a časem, když máš štěstí, se dostaneš na sály.
Dělala jsem na sálech chvíli - šla jsem rovnou na ranní, protože to byla malá nemocnice a já na to mám vzdělání (ARIP). Teď dělám ve velké nemocnici a dostat se na sály prakticky není šance.
Na instrumentářku nevím, ale určitě ti tu někdo povolaný poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
14.5.25 21:14
@Anonymní píše: Více

Ty máš trochu problém s pochopením psaného slova :mrgreen: Přečti si to ještě jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze