Angel sounds půjčení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.11.16 10:41

Angel sounds půjčení

Ahoj holky, mám na Vás jednu prosbicku, nevíte o někom kdo by mi mohl na dva týdny půjčit právě angel sounds? A taky se chci zeptat jaké s tím máte zkušenosti, chci si to totiž pořídit ale radsi bych to vyzkoušela a měla pár informací nebo recenzí z první ruky ;) za všechny dotazy předem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4284
7.11.16 10:47

@peknedjevca Mám ho. První dítko jsem slyšela poprvé v 9+1tt, ale se vzácným úspěchem. Až od toho 12tt se dá miminko nalézt snáze, doporučuju pořizovat až na ten druhý trimestr. Jinak je to o nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
7.11.16 11:05

My jsme měli stetoskop z lékárny a od třetího trimestru jsme srdíčko taky krásně slyšeli!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
7.11.16 11:41

A odkud jsi? Já jsem AS kupovala ve 12tt a srdíčko jsem slyšela hned :) Byla jsem tak aspoň klidnější. Akorát jak už malej kopal tak jsem myslela, že ohluchnu. Později jsem ho právě používala když jsem necítila pohyby a malej kopnul vždycky přímo do AS. Potom už jsem ho raději neotravovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 11:45

@Mexie
Ahoj, jsem z Prahy 8) právě mám par kamaradek a ony moc spokojené nejsou, tak nechci kupovat něco, co pak nevyužiju..jsem v 17tt a pohyby právě ještě necítím, doktorka říká že je to normalni u prvního těhotenství. Tak chci něco co mě aspoň trocha uklidní, jinak bych musela být u doktorky pořád, ať vím že prcek je ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
7.11.16 11:51

@peknedjevca aha tak poštou ho posílat fakt nechci. :) Tak ať Ti půjčí některá z těch kamarádek. Si přečti recenze na AS, nevím co od toho kdo čeká, ale srdíčko slyšet jde a v 17tt určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
7.11.16 11:58

@peknedjevca Pohyby jsou plus mínus od 20tt, neplaš :kytka: No AngelSounds bys určitě využila, to už bude srdíčko slyšet hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí