Angelsounds a mé ozvy

Anonymní
3.6.22 08:09

Angelsounds a me ozvy

Ahoj holky, jdu se k vám vypovídat. Od manžela jsem dostala Angelsounds, byla jsem celá v rozpacích. Hned jsme jej zkusili a samozřejmě nic nenašli. Pak okolo 13tt jsem použila lubrikační gel a po pár chvilkach našla na levo dole u stydké kosti ten zvuk :srdce: a dnes tj 16tt poslouchám a zda se mi to chvíli rychle, pak zase pomalé a nepravidelne. Už od puberty mám arytmii a nepravidelný pulz, takže jsem z hrůzou zjistila ze celou dobu poslouchám vlastní ozvy..
Tak mě napadlo jezdit jinde a tadá uprostřed dole úplně u ochlupení pravidelný a opravdu rychlý tep. Všude jsem četla že není možné si to splést, ze miminko má tep okolo 150/160 za minutu, ale to u mě někdy taky neni problém :roll: doufám tedy ze teď už jsem ho konečně našla a poslouchám prcka místo sebe :nevim:
Takže už aspoň vím, kde pořádně hledat. Stalo se vám taky něco podobného? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
3.6.22 08:52

Stává se to běžně, proto nechápu, proč ho furt všichni kupujou 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
3.6.22 09:02

Nestalo, srdeční tep miminka poznáš, je doopravdy rychlý, jak píšeš musíš ho hledat úplně dole až u ochlupení v týdnech v kterých jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 09:12
@Asiina píše:
Stává se to běžně, proto nechápu, proč ho furt všichni kupujou 😃

Já si o něj manželovi neříkala :D on to koupil bez mého vědomí, jinak bych do toho asi nešla, ale když už jsme to měli doma, tak proč to nevyzkouset :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.22 09:14
@Reny28 píše:
Nestalo, srdeční tep miminka poznáš, je doopravdy rychlý, jak píšeš musíš ho hledat úplně dole až u ochlupení v týdnech v kterých jsi ty.

Na začátku jsem ten rytmus tolik nesledovala, protoze byl rychlí ale až dnes se mi to zdálo divné :nevim: ale i tak děkuji za komentář :oops:

• Citovat
  • Upravit
22881
3.6.22 09:47

Je to jako stádo koní :mrgreen: to se moc nedá splést..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 09:57
@lucynka25 píše:
Je to jako stádo koní :mrgreen: to se moc nedá splést..

Máte pravdu, jsem blbá :lol: ale i já mám někdy tep 150 takže to mám taky jak stádo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.22 10:10

Nemáš aplikaci? zkus to přes ní, tam bezpečně poznáš, co je tvoje a co miminka, ukáže ti to přesný počet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.22 10:17
@Anonymní píše:
Nemáš aplikaci? zkus to přes ní, tam bezpečně poznáš, co je tvoje a co miminka, ukáže ti to přesný počet

Děkuji za radu :srdce: vůbec jsem netušila že nějaká takova aplikace existuje. Zkusím ji najít. Děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
19981
3.6.22 11:53

Nestalo, splést se to nedá. Vždyť je to úplně jiná rychlost než u dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.22 12:07
@lachtanice86 píše:
Nestalo, splést se to nedá. Vždyť je to úplně jiná rychlost než u dospělých.

Už jsem výše psala, že můj tep je někdy 120 až 150 tepu za minutu v klidu a proto jsem si to spletla. Kvůli těhotenství jsem musela přestat brát betablokator a kvůli tomu mám opět vysoký tep.. jinak se teda omlouvám že jsem tak hloupá a nepoznala to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1538
3.6.22 12:47

Tak ve chvílích, kdy máš tak rychlý tep, prostě zarejdi po břiše dál a najdi jiné místo a dalším tepem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
3.6.22 19:58

Nestalo, tep miminka je rychlý, jako když běží stádo koní, takový my nemáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
3.6.22 20:05

Tak jednou rukou rejdi po brise a druhou si muzes kontrolovat svuj tep treba na krku, tam to snad u sebe najdes. A kdyz si to bude moc podobny, tak holt v brise hledej dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí