Angína bez teploty

401
6.1.13 18:50

angina bez teploty

Ahoj mate nekdo zkusenost jak probehne angina bez teploty? Mam 15 mesicniho chlapecka a uz par dni ma bile rty a jazyk a spatne ji. Prikladala jsem to moucnivce, ale genciana nezabrala a dneska zacal mit hodne nakraply hlas jako by mu to sedlo na hlasivky. Az na to, ze je trochu vic oknourany mu ale mic neni. Mohla by to byt angina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5090
6.1.13 18:54

Angínu bez teplot jsem měla, i děti, ale to co popisuješ na angínu nevypadá, ta je na mandlích. Pokud to nemizí, zašla bych k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.1.13 19:16

Já mám teda opačnou zkušenost, jak je to angína tak mám horečky až to neni hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
6.1.13 19:25

Angína může být bez teploty..ale tohle co popisuješ bude spíš moučnivka, když napadne hlasivky, tak dítě chraptí..chce to poctivě vytírat pusu genciánkou, já jsem dávala i heřmánek..vyhodit všechny dudlíky, důkladně mýt všechno co strká do pusy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.1.13 20:00

@zdenik1988 Já jsem měla zrovna před dvěma týdny angínu, bez teplot, ani zvýčenou jsem neměla. Ale tohle na anginu nevypada, anginu poznas podle mandli - natekle, cervene, bolavé, nekdy i hnis..
tohle vypadá na moučnivku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.1.13 20:27

Hnisave cepy a bolest v krku bez horecky ma moje dcera,4 roky. Resily byste to dr a atb??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
6.1.13 21:05

Ahoj, jojo taky jsme meli anginu bez teploty, mala porad kaslala, tak jsem ji pak koukla do krku a mela osklive mandle plne cepu, jinak byla v pohode, jedla normalne..tak jsem jela k doktorce a byla to angina. Dostal to i bracha, ale ten kaslal tak o mesic dele, do krku mi nedal kouknout, tak pak mel 39 horecky..a to same..tak ja si myslim, ze by mozna pak ta teplota za nejaky cas stoupla..urcite bych sla k doktorce, at to posoudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
7.1.13 15:02

@farska určitě bych to řešila s dr. Pokud necheš hned atb, tak jí nechej udělat výtěr z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.13 15:17

Tak je to jen viroza s aftou, jak jsme myslela…:-)
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+