Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Před pár lety měl můj starší taky spalovou anginu, musel mít dvoje antibiotika po sobě.
Já jsem taky tu anginu chytila a měla jsem po sobě antb. 3×…když jsem dva dny po dobrání těch třetích zase cítila stejnou bolest v krku, tak už jsem se zařekla, že počtvrté tedy ne a nějak jsem to „vyléčila“ propolisem ve spreji. Od té doby na něj nedám dopustit.
(ale můj „problém“ byl, že jsem tou dobou kojila a tak mi doktor nemohl dát silnější antb, jen ta, která se mohou při kojení…)
@vulpes píše:
Před pár lety měl můj starší taky spalovou anginu, musel mít dvoje antibiotika po sobě.
Já jsem taky tu anginu chytila a měla jsem po sobě antb. 3×…když jsem dva dny po dobrání těch třetích zase cítila stejnou bolest v krku, tak už jsem se zařekla, že počtvrté tedy ne a nějak jsem to „vyléčila“ propolisem ve spreji. Od té doby na něj nedám dopustit.
(ale můj „problém“ byl, že jsem tou dobou kojila a tak mi doktor nemohl dát silnější antb, jen ta, která se mohou při kojení…)
Jejej. ![]()
@Anonymní píše:
Holky já druhá angina, druhé ATB. Moji kluci prede mnou spalovou anginu. Oba po sobě. Já po nich. Něco osvedceneho na imunitu i pro kluky. Tchýně mi k tomu nadala. Jako bych za to tady mohla. Kdyby dostali kluci ještě anginu znovu. Tak nevím. Kor teď. Když venku řádí koronavirus. A tchýně k tomu.Pardon. Berte to jako odlehčení. Já se v podstatě fakt : bojím no. Hezký den.
Teď je blbá doba na řešení. Jinak by bylo ideální tobě, případně i dětem po doléčení udělat výtěr. Ony ty mrchy bacily někdy zůstanou zalezené. Pak je teda dotyčného přeléčit vyšší dávkou penicilinu (dříve se píchal Pendepon, nevím, jestli pořád).
Holky já druhá angina, druhé ATB. Moji kluci prede mnou spalovou anginu. Oba po sobě. Já po nich. Něco osvedceneho na imunitu i pro kluky. Tchýně mi k tomu nadala. Jako bych za to tady mohla. Kdyby dostali kluci ještě anginu znovu. Tak nevím. Kor teď. Když venku řádí koronavirus. A tchýně k tomu.
Pardon. Berte to jako odlehčení. Já se v podstatě fakt : bojím no. Hezký den.