Opakovaná angína

Anonymní
3.4.20 13:41

Angina opakovana

Holky já druhá angina, druhé ATB. Moji kluci prede mnou spalovou anginu. Oba po sobě. Já po nich. Něco osvedceneho na imunitu i pro kluky. Tchýně mi k tomu nadala. Jako bych za to tady mohla. Kdyby dostali kluci ještě anginu znovu. Tak nevím. Kor teď. Když venku řádí koronavirus. A tchýně k tomu. :D Pardon. Berte to jako odlehčení. Já se v podstatě fakt : bojím no. Hezký den. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7854
3.4.20 14:10

Před pár lety měl můj starší taky spalovou anginu, musel mít dvoje antibiotika po sobě.
Já jsem taky tu anginu chytila a měla jsem po sobě antb. 3×…když jsem dva dny po dobrání těch třetích zase cítila stejnou bolest v krku, tak už jsem se zařekla, že počtvrté tedy ne a nějak jsem to „vyléčila“ propolisem ve spreji. Od té doby na něj nedám dopustit.
(ale můj „problém“ byl, že jsem tou dobou kojila a tak mi doktor nemohl dát silnější antb, jen ta, která se mohou při kojení…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 15:32
@vulpes píše:
Před pár lety měl můj starší taky spalovou anginu, musel mít dvoje antibiotika po sobě.
Já jsem taky tu anginu chytila a měla jsem po sobě antb. 3×…když jsem dva dny po dobrání těch třetích zase cítila stejnou bolest v krku, tak už jsem se zařekla, že počtvrté tedy ne a nějak jsem to „vyléčila“ propolisem ve spreji. Od té doby na něj nedám dopustit.
(ale můj „problém“ byl, že jsem tou dobou kojila a tak mi doktor nemohl dát silnější antb, jen ta, která se mohou při kojení…)

Jejej. 8o

• Citovat
  • Upravit
1908
3.4.20 16:06
@Anonymní píše:
Holky já druhá angina, druhé ATB. Moji kluci prede mnou spalovou anginu. Oba po sobě. Já po nich. Něco osvedceneho na imunitu i pro kluky. Tchýně mi k tomu nadala. Jako bych za to tady mohla. Kdyby dostali kluci ještě anginu znovu. Tak nevím. Kor teď. Když venku řádí koronavirus. A tchýně k tomu. :D Pardon. Berte to jako odlehčení. Já se v podstatě fakt : bojím no. Hezký den. :kytka:

Teď je blbá doba na řešení. Jinak by bylo ideální tobě, případně i dětem po doléčení udělat výtěr. Ony ty mrchy bacily někdy zůstanou zalezené. Pak je teda dotyčného přeléčit vyšší dávkou penicilinu (dříve se píchal Pendepon, nevím, jestli pořád).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí