Angina potreti u dcery, bily jazyk

Anonymní
15.12.23 07:51

Angina potreti u dcery, bily jazyk

Dobry den, holky, dcera 6 let v listopadu prvni streptokokova angina, atb na deset dni. Po atb vysledky negativni, ve skolce byla tyden a opět horecky a znovu potvrzeny streptokok a zase atb na 10 dni. Po dobrání atb stery negativni, dnes je to 10 den a vsimla jsem si ted ze ma opet bily jazyk ( ten stejny mela u anginy), neni bily cely jen uprostred. Nic ji neni, teplotu nema. Co ted? Je to zase opet angina? Me uz by svihlo, dávám ji colostrum, imunoglukany a bactoral a asi k nicemu. Je to normalni opet angina? Jak uz byste to řešili u mudr? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
15.12.23 08:02

Kup si Streptokill. Moje děti měly loni také několik angín za sebou a až tohle nám na doporučení pomohlo. Je to humáč (silně alkoholovo-bylinkové stříkadlo do krku), ale fakt pomáhá. Dávala jsem dětem při poslední angíně a už jsme ji zvládli bez atb (přitom streptokok z výtěru potvrzen). Teď ho používáme při každém náznaku bolesti v krku a nemoc se ani nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
15.12.23 08:15

Taky jsme si tím minulý školní rok prošli několikrát po sobě. Já dávam preventivně Baktoral a musím zatukat, od té doby nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
15.12.23 12:26

Pokud jí nic není, atb bych už nedávala (já teda synovi ani sobě nenechám dát atb, pokud nám není vyloženě zle). Nechala bych jí už doma a pokračovala ve vitaminech a podpoře imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
15.12.23 13:02
@Anonymní píše:
Dobry den, holky, dcera 6 let v listopadu prvni streptokokova angina, atb na deset dni. Po atb vysledky negativni, ve skolce byla tyden a opět horecky a znovu potvrzeny streptokok a zase atb na 10 dni. Po dobrání atb stery negativni, dnes je to 10 den a vsimla jsem si ted ze ma opet bily jazyk ( ten stejny mela u anginy), neni bily cely jen uprostred. Nic ji neni, teplotu nema. Co ted? Je to zase opet angina? Me uz by svihlo, dávám ji colostrum, imunoglukany a bactoral a asi k nicemu. Je to normalni opet angina? Jak uz byste to řešili u mudr? Dekuji

jestli jí nic není, tak neřeš bílý jazyk. Angína je zánět mandlí - tedy horečka a zvětšené povleklé mandle, to nejspíš nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.12.23 13:33

Ahoj, moje dcera ve školkovém věku mnoho angín a nejvíc ji pomohlo kloklat lehce slanou vlažnou vodu i preventivně každý večer…za mě opravdu zázrak. Držím pěsti ať je brzy fit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24181
15.12.23 14:16

Jeden rok mi takhle narodil zbytek rodiny. Prostridali si několikrát dokola atb na tuto anginu, jen mě nic nebylo. Pak jsem se na radu někoho domluvila s dr., která mi udělala sterbkrku a zjistili jsme, že já byla ten bacilonosic, od kterého se vždy nakazili. Po přeléčení atb jsme pak celá rodina měli klid na hooodne dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí