Angína u 18ti měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
888
20.9.22 19:52

Angína u 18ti měsíčního

Ahoj holky. synovi je 18 měsíců. Dva dny po sobě měl teď zvýšenou teplotu, byl protivný, plačtivý nechce moc jíst, hrozně slintal a tak jsem to přisuzovala zubům. Jenže dneska jsem si všimla při čištění zoubků, že má pravděpodobně čep a zarudly krček. Myslíte, že ej to angína i bez vysokých teplot? jasně, že ráno budu volat k doktorovi, ale nevím, jestli nás vezme. Má záskok a bude tam jen dvě hodinky..ach jo chudák maličky. :( Snad si na nás udělá minutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.9.22 20:34

Normálně dojdi k záskoku, angínu bez ATB nevylecite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
20.9.22 20:42

@martina.se jasně,že tam chci jít, jen se musíme telefonicky předem objednat..a vzhledem k záskoku, který tam je jen na pár hodin se bojím, aby nás vůbec vzala. Nemůžu ho takto přeci nechat do pátku, kdy má další ordinační hodiny 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.22 20:46

@Drndadvě tak s angínou by vás odmítnout fakt neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
20.9.22 21:54

To může být virové, takže Nurofen při bolesti či horečce a vyptat si termín vyšetření, 2 až 3 dny čekání lze s klidem tolerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.9.22 23:21
@Drndadvě píše:
Ahoj holky. synovi je 18 měsíců. Dva dny po sobě měl teď zvýšenou teplotu, byl protivný, plačtivý nechce moc jíst, hrozně slintal a tak jsem to přisuzovala zubům. Jenže dneska jsem si všimla při čištění zoubků, že má pravděpodobně čep a zarudly krček. Myslíte, že ej to angína i bez vysokých teplot? jasně, že ráno budu volat k doktorovi, ale nevím, jestli nás vezme. Má záskok a bude tam jen dvě hodinky..ach jo chudák maličky. :( Snad si na nás udělá minutku

Pokud nema horecky, neodpadl a funguje, tak bych asi puvodce neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.9.22 10:53

Tak nás vzala! Nakonec je to prý aft. Noo nejdřív se mi to zdálo divně, mít v krku aft, ale možné je všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
21.9.22 22:28

@Drndadvě
Aftózní stomatitida, herpetická faryngitida a stomatitida… vcelku hodně případů. Těch bakteriálních angín je z celkového počtu bolestí v krku minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí