Angína a nateklé tváře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3684
15.1.13 09:23

Angína+nateklé tváře

Ahoj, prosím o názor.
Dceři(8let) byla včera diagnostikovaná angína, dostala ATB Sumamed 125mg,1 a půl tabletky denně. Včera jsme bojovali s vysokýma horečkama 39,4,na noc jí klesly na 38,5 a teď má 37,6. Jenže dnes se vzbudila a má hrozně oteklé tvářě až k uším a pořád se jí chce zvracet. Může to být reakce na ATB? Četla jsem příbalový leták a žádný takovýto vedlejší účinek tam nebyl. Začala jsem přemýšlet zda to nemohou být příušnice, ale to by snad Náš MUDR. zjistil už včera, nebo se mýlím?
Zavolala bych doktorovi, ale ordinuje až od 13hod.tak jsem se chtěla ještě poradit zde.
Vodu pije dost, ale jídlo do ní v žádném případě nedostanu a když, tak hned běží na záchod, že bude blinkat.
Mám sice 3 děti, ale angína je u nás teprve po druhé, takže s ní moc zkušeností nemám. Naposled jí dcera měla v 18m a to skončila na kapačkách v nemocnici.

Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
15.1.13 09:28

No, já bych šla k Dr. znovu, jestli třeba nemá příušnice…Zkus jí, jestli je má na dotek bolestivé, což by byla známka i s těmi teplotami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.1.13 09:28

A má oteklé vyloženě tváře? U příušnic je nateklý spíš krk :think: Zkus mrknout na nějaké obrázky na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
15.1.13 09:31

Na dotek je bolestivé nemá, ani krk, jen tváře jsou oteklé až k uším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.1.13 09:36

Bolí ji v krku? já měla někdy dost zduřené mandle angínou…ale pamatuju si příušnice, kdy jsem nemohla polykat a ty oteklé tváře mě bolely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
15.1.13 09:38

V krku jí bolelo včera dost, špatně se jí polikalo, ale dneska říkala, že je to už lepší.
Jen mi tu pořád chodí že se jí chce blinkat a nemůže, no a do toho ty její tváře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
15.1.13 10:25

Ať doktorka udělá test na mononukleózu. Muj bratránek jí měl a ráno se taky probudil nateklý, tím mu to zjistili a já měla dvě těžký angíny za sebou a taky měli podezření na mononukleózu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
15.1.13 10:30

Mononukleóza?? Panebože nestraš ně :( :(
Už jí ty opuchy malinko zmizeli. Přemýšlela jsem, zda to nemohlo být i z té unavy, že v noci moc nespala. :nevim: a do toho měla ty horečky, takže jsem jí i častěji budila a měřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
15.1.13 10:48

Držím palečky, ať je vše v pořádku. :hug: Nechtěla jsem strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
15.1.13 10:54

Děkujem :) Už jí je o něco líp, v krku jí taky nebolí, takže je težké jí udržet v posteli, ale ležet musí, jinak by jí zase vylétla horečky a ty noční sprchy bych jí nerada opět dělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí