Anglický second hand

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4004
4.9.12 20:53

Cream znamená jako nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.9.12 20:56
@Mája B píše:
Cream znamená jako nové?

Ano a v některých případech i s vysačkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.9.12 21:01
@glock píše:
Ano a v některých případech i s vysačkou :)

díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 21:02

@Mája B přesně tak doporučuji cream ale připlatíte si a kolikrát to vyjde jako když koupíte např. na MMB nové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.9.12 21:02

@jullls až to bjednáš, tak mi napiš, co ti přišlo, ju? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.9.12 21:05
@LN13 píše:
@Mája B přesně tak doporučuji cream ale připlatíte si a kolikrát to vyjde jako když koupíte např. na MMB nové :nevim:
:?: :?: :?:

no uvidíme, zkusit se má všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 21:07

@Mája B pokud máte dost peněz směle do toho.. jen pozor pokud zbytek co nebudete chtítí budete prodávat dál, neb vás ten kdo vám to prodá bude mít vedené jako nakupující tím pádem finančákem atd jste dohledatelné.., tak aby jste pak neměly problém.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.9.12 21:26
@LN13 píše:
@Mája B pokud máte dost peněz směle do toho.. jen pozor pokud zbytek co nebudete chtítí budete prodávat dál, neb vás ten kdo vám to prodá bude mít vedené jako nakupující tím pádem finančákem atd jste dohledatelné.., tak aby jste pak neměly problém.. :kytka:

chceme to s holkama pro sebe, máme děti, co jsou po sobě, takže si to nějak rozdělíme a budeme dědit…už mě neba za každý kousek na MMB platit poštovné pořád jako mourovatá, ale prodej není špatný nápad, asi to něco hodí, když o dělá skoro každý, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
4.9.12 21:28
@Mája B píše:
chceme to s holkama pro sebe, máme děti, co jsou po sobě, takže si to nějak rozdělíme a budeme dědit…už mě neba za každý kousek na MMB platit poštovné pořád jako mourovatá, ale prodej není špatný nápad, asi to něco hodí, když o dělá skoro každý, že?

Co se Vam nebude hodit, tak prodejte a je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 21:47

@Mája B :lol: dělala jsem sekáč 2 roky a to co bylo před 4lety už teď dávno není na každém kousku máte minimum, že se už fakt jetý nevyplatí..takže asi tak :lol: právě tím, že to dělá každý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 21:47

@glock jenže to už je pak prodej načerno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
4.9.12 21:53

V to věřím, že na živnost se to už nemůže vyplatit takovej obchůdek, leda někde, kde nic není…a ti co obchodují přes MMB a tak si myslím, že je to taky „načerno“ nebo myalíte, že na živnost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.9.12 21:58

@Mája B víc jak 75% jede načerno - poznáte dle obchodních podmínek(který stejně nikdo nečte) a dle toho zda má dotyčná viditelné IČO.. :nevim: pak vznikají ty situace, že se maminky rozčilují že přišly o peníze…ještě aby ne, když nakupují u černoty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.9.12 10:07

Nechapu, proc by mel jit po pani financnak? Kazdy po svych detech prodava obleceni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
5.9.12 10:12
@glock píše:
Nechapu, proc by mel jit po pani financnak? Kazdy po svych detech prodava obleceni. :)

třeba protože prodává na černo, už jsem i slyšela, že se zaměří na maminy co prodávají věci na fb, která nebude mít ičo a prodává věci, bude mít problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat