Next - jak objednat přes internet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@muffinka89 píše:
Ahoj,
ráda bych objednala nějaké oblečení dětem k Vánocům a chtěla bych se zeptat zda se oblečení next dá objednat na netu a jak na to?
přes mimibazar.cz, je tam řada prodejců, co pravidelně z Anglie dováží. Ve větších městech (Praha, Brno aj.) je možný i osobní odběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde objednat pres nextdirect, ale je to strasne drahe, v prepoctu asi 44 kc/ libru. Ja objednavam pres nekoho na mimibazaru za 35/libru nebo 36. Je tam spousta zenskych, pres ktere lze next objednat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
44CZK za libru?
A to jako jak? Na nextdirect jsou ceny v korunách. Nezdá se mi nijak obzvlášť drahý, podobný jako Lindex, zrovna teď tam chci něco objednávat a některé věci byly i levnější než Lindex v Čechách. Já teda nevím, ale pokud člověk hledá něco fakt pěknýho a chce Next, přibližně ví, kde se pohybuje, co se ceny týče. A asi těžko se objednává z nextdirect za o tolik víc než od lidí na mimibazaru, kteří to asi taky nedělaj zadarmo, když s tím mají práci. Nextdirect zasílá zdarma a jistě má vypočítaný ceny dovozu do cen, ale že by to bylo až tolik, to je naprosto nelogický, 44 CZK za libru. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lidacek @Langosinka vždyt má langosinka pravdu. Mrkni se na ty ceny pořádně, spočítej to a uvidíš.
Třeba mrkla jsem na první věc, riflová bundička. Na české koruny 499, když dám přes MMB a libra 35, tak vyjde na 420! A řekla bych, že u jiných věcí jsou rozdíly spíš ještě větší. Ženské na MMB na tom samozřejmě vydělávají taky, vždyt skutečně je libra míň. Ale pokud toho člověk bere víc a né jen jednu věc, tak se určitě vyplatí MMB a zaplatit k tomu poštovné, které není moc, když se platí jen to v ČR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lidacek píše:
44CZK za libru?A to jako jak? Na nextdirect jsou ceny v korunách. Nezdá se mi nijak obzvlášť drahý, podobný jako Lindex, zrovna teď tam chci něco objednávat a některé věci byly i levnější než Lindex v Čechách. Já teda nevím, ale pokud člověk hledá něco fakt pěknýho a chce Next, přibližně ví, kde se pohybuje, co se ceny týče. A asi těžko se objednává z nextdirect za o tolik víc než od lidí na mimibazaru, kteří to asi taky nedělaj zadarmo, když s tím mají práci. Nextdirect zasílá zdarma a jistě má vypočítaný ceny dovozu do cen, ale že by to bylo až tolik, to je naprosto nelogický, 44 CZK za libru.
Tak si udelej slovni ulohu, najdi si pet jakychkoliv veci z next.co.uk a napis si jejich ceny v librach. Pote si najed na nextdirect a napis si jejich ceny jak je prodavaji tam v korunach (jsem koukala, že teď je přepočet 39,5–41,5 za libru)a potom si najed na mimibazar a najed si na pani, co ti to objedna za 35,max 36 za libru, pricti k tomu 70kc postovne a uvidis ten rozdil co se ti vyplati. Ja bych teda na nextdirectu nic nekoupila, umim si to spocitat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, máte tip na mimibazaru na spolehlivého prodejce Nextu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nemam, ted objednavam poprve a tak jeste nechci doporucovat. Ale je tam diskuze nextomanie a nextomanie kluci a tam holky poradi u koho objednat. Ja vyhledavam hlavne podle kurzu a poctu kladnych hodnoceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen bych chtěla zmínit, že teď se dá v Nextu objednat bez poštovného už od objednávky za 500
. V pátek v noci jsem objednávala a v pondělí dopoledne jsem to měla doma. To bych fakt nečekala, že to půjde takto rychle a ještě přes víkend
.Objednávala jsem na http://cz.nextdirect.com/en/
- Citovat
- Upravit
Jojo next už jde i bez poštovného a taky konečně v korunách zlevnil, takže ted už se to asi ani přes MMB a ty ženské nevyplatí. Příjde mi, že už to vyjde nastejno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, je tu nektera, ktera ted v blizke dobe objednavala z nextu? Potrebovala bych s necim poradit. Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LinduleK Jee, dekuji. Ja jsem se tam zaregistrivala, udelala jsem objednavku a na email mi prislo potvrzeni a je tam moje adresa bez jmena, misto jmena je proskrtle, ale nahore v uvodu je hned Dear miss a moje jmeno. Je to tak v poradku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Flooa píše:
@LinduleK Jee, dekuji. Ja jsem se tam zaregistrivala, udelala jsem objednavku a na email mi prislo potvrzeni a je tam moje adresa bez jmena, misto jmena je proskrtle, ale nahore v uvodu je hned Dear miss a moje jmeno. Je to tak v poradku?
tak to mi nikdy neprislo, ale priznavam, ze ja jsem se nikdy neregistrovala. Vzdy jsem sla na stranky next, vybrala dole ceskou republiku, nahazela veci do kosiku, zaplatila kartou a za dva dny to bylo doma, nekdy i dalsi den, ale s timhle jsem nikdy problem nemela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ráda bych objednala nějaké oblečení dětem k Vánocům a chtěla bych se zeptat zda se oblečení next dá objednat na netu a jak na to?