Next - jak objednat přes internet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
muffinka89
2.9.12 23:11

NEXT-jak objednat přes internet?

Ahoj,
ráda bych objednala nějaké oblečení dětem k Vánocům a chtěla bych se zeptat zda se oblečení next dá objednat na netu a jak na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
2.9.12 23:14
@muffinka89 píše:
Ahoj,
ráda bych objednala nějaké oblečení dětem k Vánocům a chtěla bych se zeptat zda se oblečení next dá objednat na netu a jak na to?

přes mimibazar.cz, je tam řada prodejců, co pravidelně z Anglie dováží. Ve větších městech (Praha, Brno aj.) je možný i osobní odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
2.9.12 23:15

Jde objednat pres nextdirect, ale je to strasne drahe, v prepoctu asi 44 kc/ libru. Ja objednavam pres nekoho na mimibazaru za 35/libru nebo 36. Je tam spousta zenskych, pres ktere lze next objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.9.12 23:29

44CZK za libru? 8o A to jako jak? Na nextdirect jsou ceny v korunách. Nezdá se mi nijak obzvlášť drahý, podobný jako Lindex, zrovna teď tam chci něco objednávat a některé věci byly i levnější než Lindex v Čechách. Já teda nevím, ale pokud člověk hledá něco fakt pěknýho a chce Next, přibližně ví, kde se pohybuje, co se ceny týče. A asi těžko se objednává z nextdirect za o tolik víc než od lidí na mimibazaru, kteří to asi taky nedělaj zadarmo, když s tím mají práci. Nextdirect zasílá zdarma a jistě má vypočítaný ceny dovozu do cen, ale že by to bylo až tolik, to je naprosto nelogický, 44 CZK za libru. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
3.9.12 08:01

@lidacek @Langosinka vždyt má langosinka pravdu. Mrkni se na ty ceny pořádně, spočítej to a uvidíš.
Třeba mrkla jsem na první věc, riflová bundička. Na české koruny 499, když dám přes MMB a libra 35, tak vyjde na 420! A řekla bych, že u jiných věcí jsou rozdíly spíš ještě větší. Ženské na MMB na tom samozřejmě vydělávají taky, vždyt skutečně je libra míň. Ale pokud toho člověk bere víc a né jen jednu věc, tak se určitě vyplatí MMB a zaplatit k tomu poštovné, které není moc, když se platí jen to v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
3.9.12 08:18
@lidacek píše:
44CZK za libru? 8o A to jako jak? Na nextdirect jsou ceny v korunách. Nezdá se mi nijak obzvlášť drahý, podobný jako Lindex, zrovna teď tam chci něco objednávat a některé věci byly i levnější než Lindex v Čechách. Já teda nevím, ale pokud člověk hledá něco fakt pěknýho a chce Next, přibližně ví, kde se pohybuje, co se ceny týče. A asi těžko se objednává z nextdirect za o tolik víc než od lidí na mimibazaru, kteří to asi taky nedělaj zadarmo, když s tím mají práci. Nextdirect zasílá zdarma a jistě má vypočítaný ceny dovozu do cen, ale že by to bylo až tolik, to je naprosto nelogický, 44 CZK za libru. :nevim:

Tak si udelej slovni ulohu, najdi si pet jakychkoliv veci z next.co.uk a napis si jejich ceny v librach. Pote si najed na nextdirect a napis si jejich ceny jak je prodavaji tam v korunach (jsem koukala, že teď je přepočet 39,5–41,5 za libru)a potom si najed na mimibazar a najed si na pani, co ti to objedna za 35,max 36 za libru, pricti k tomu 70kc postovne a uvidis ten rozdil co se ti vyplati. Ja bych teda na nextdirectu nic nekoupila, umim si to spocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.9.12 19:59

Holky, máte tip na mimibazaru na spolehlivého prodejce Nextu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.9.12 22:34

Ja nemam, ted objednavam poprve a tak jeste nechci doporucovat. Ale je tam diskuze nextomanie a nextomanie kluci a tam holky poradi u koho objednat. Ja vyhledavam hlavne podle kurzu a poctu kladnych hodnoceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
18.2.14 10:11

Jen bych chtěla zmínit, že teď se dá v Nextu objednat bez poštovného už od objednávky za 500 :). V pátek v noci jsem objednávala a v pondělí dopoledne jsem to měla doma. To bych fakt nečekala, že to půjde takto rychle a ještě přes víkend :).Objednávala jsem na http://cz.nextdirect.com/en/

• Citovat
  • Upravit
2640
7.3.14 12:51

Jojo next už jde i bez poštovného a taky konečně v korunách zlevnil, takže ted už se to asi ani přes MMB a ty ženské nevyplatí. Příjde mi, že už to vyjde nastejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.8.14 12:28

Holky, je tu nektera, ktera ted v blizke dobe objednavala z nextu? Potrebovala bych s necim poradit. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.8.14 12:38

A s cim? objednavala jsem asi pred 2 mesici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.8.14 12:45

@LinduleK Jee, dekuji. Ja jsem se tam zaregistrivala, udelala jsem objednavku a na email mi prislo potvrzeni a je tam moje adresa bez jmena, misto jmena je proskrtle, ale nahore v uvodu je hned Dear miss a moje jmeno. Je to tak v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
11.8.14 12:48
@Flooa píše:
@LinduleK Jee, dekuji. Ja jsem se tam zaregistrivala, udelala jsem objednavku a na email mi prislo potvrzeni a je tam moje adresa bez jmena, misto jmena je proskrtle, ale nahore v uvodu je hned Dear miss a moje jmeno. Je to tak v poradku?

tak to mi nikdy neprislo, ale priznavam, ze ja jsem se nikdy neregistrovala. Vzdy jsem sla na stranky next, vybrala dole ceskou republiku, nahazela veci do kosiku, zaplatila kartou a za dva dny to bylo doma, nekdy i dalsi den, ale s timhle jsem nikdy problem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.8.14 12:50

@LinduleK A ta rekapitulace objednavky ti neprisla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat