Jaké oblečení si přichystat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaké oblečení si přichystat?
Ahoj maminky, teď v září se mi má narodit mimi, jaké oblečení mu mám přichystat na návrat domů z porodnice, prosím Vás?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já měla přichystané 2 varianty na teplo a na zimu. Teplo - krátké body, tenký kabátek, dupačky, ponožky, čepičku. Na zimu - navíc deku, teplé ponožky, dlouhé body, teplý kabátek. Pouštěli nás 2.9. a šly jsme v teplé variantě, bylo kolem 25 stupňů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se vracela 21.9. a svítilo sluníčko a foukal svěží vítr. Prcek měl body s dlouhým rukávem, sametový kabátek, čepičku bavlněnou, sametové dupačky, bačkůrky a do sedačky pak deku. Nestěžoval si ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky to teď řeším, termín mám 22.9., ale nejspíš se povezeme dřív
Mám dvě varianty, jak píší holky, na teplo a na chladnější počasí. Domů se pojede autem, takže nebudu moc nabalovat. Koukám, že holky dávaly přes dupačky ponožky, tak ty teda nemám
A ani jsem je nedávala staršímu(narozen 23.října).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nachystala bych si košilku (body) s dlouhým rukávem, dupačky, kabátek a čepičku, na vedlejší hromádku ještě ponožky, teplou mikinku, podzimní fusáček, dečku, případně i rukavičky. Když bude krásně teplo, stačí první hromádka, když se ochladí, tatínek do porodnice přiveze i druhou hromádku. Měla jsem takto nachystáno pro červencové miminko a využila vše, protože v den propuštění z porodnice se ochladilo na 10°C, fakt nikdy nevíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je v září a měla jsem pro něj:
- body
- triko
- punčocháčky
- lacláče
- mikča
- fusky
- bavlněná čepička
Nakonec jsem využila všechno, protože byla celkem zima, ale kdyby bylo teplo, nedám punčochy a svetr, takže jsem si nemusela chystat dvě varianty oblečení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám přichystané bodýčko s dl. rukávkem, legínky, přes to dupačky a mikinku, ponožtičky a čepičku, kdyžtak bude v autě připravená dečka navíc. Myslím, že by to mohlo stačit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny píše:
Já mám přichystané bodýčko s dl. rukávkem, legínky, přes to dupačky a mikinku, ponožtičky a čepičku, kdyžtak bude v autě připravená dečka navíc. Myslím, že by to mohlo stačit:)
Určitě jo. Kdyby byl vedráč, tak vynecháš legínky a mikinu, když bude zima, tak mimčo zakutáš do dečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny Ahoj, koukám, že jsi z ČL, mohu se zeptat, kde budeš rodit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle sem taky řešila, dneska mám termín a tohle je pořád nedořešené ![]()
A navíc mi doktor oznámil, že „prcek“ bude mít něco těsně pod 4kila takže já mám rozhodnuto. ![]()
Odrodím si a maminka co má skušenosti po mě a ségře (ovšem né s takovými cvalíky, já měla 3300 a ségra 2800) oblečení doveze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny píše:
@zoubky a vy taky budete rodit v Lípě?:)
Nene, u nás v Litoměřicích. Spíš se ptám, protože v ČL mám dvě kámošky, které se rozhodly rodit u nás, tak jestli ty taky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla termín 25. září, rodila jsem 28. 9. a domů jsme šli až 3.10 a bylo docela chladno - já jela v tričku a softschelce a malý měl bodyčko, bundičku, dvě čepičky - bavněnou a pletenou, bavlněné kalhoty, ponožky a byl zabalený v zimní zavinovačce Emitex, kterou jsme v autě měli zcela odkrytou a jen na to přenesení po venku, kde děsně foukalo, ji zapli. Malý měl tedy nějaké zvýšené zánětlivé projevy v krvi a proto jsme byli v porodnici tak dlouho a také nám MUDr. doporučil nechodit ven následujících 10 dní po příjezdu domů, takže proto také ta zimní zavinovačka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit