Capáčky mini feet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
capáčky mini feet
Dobrý den máte někdo zkušenosti s capáčky zn.mini feet, děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemám ale moc se mi líbí. zajímalo by mě ale kde jsou vyráběné, podle ceny tipuju čínu a do toho se mi moc nechce jít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya píše:
Nemám ale moc se mi líbí. zajímalo by mě ale kde jsou vyráběné, podle ceny tipuju čínu a do toho se mi moc nechce jít.
Mini feet je anglická značka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme doma cca měsíc tyhle http://www.capiki.cz/…-6-12-m.html a zatím spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla jsem toto:
Capáčky za výhodnou cenu z kvalitní slabší kůže. U těchto capáčků může dojít k rychlejšímu opotřebení, ošoupání barvy. Širší střih většině nožiček dobře padne, nemusí sedět na úzké nožičky. Slabá podrážka, na studených podlahách moc nezahřeje. Jsou určené pouze do interiéru. Vyrobeny v Číně. Vyrábějí se jen do vel. XL - 15 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyrobeny v číně hm..myslím že v bráně k dětem jsem viděla takové šité u nás, ale cena vyšší pochopitelně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Né všechno zboží vyrobení v číně je nekvalitní, pač tam přesouvá výrobu spoustu kvalitních firem kivůli snižování nákladů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
Né všechno zboží vyrobení v číně je nekvalitní, pač tam přesouvá výrobu spoustu kvalitních firem kivůli snižování nákladů
jj já tim nechci říct, že se rozpadnou, to vůbec ne, ale tak nějak se snažíme doma hlídat, odkud věci pochází a v té číně bohužel firmy většinou nemohou deklarovat, jakým způsobem zboží vzniklo, kdo ho dělal a v jakých podmínkách, takže většinou jsou tam zaměstnanci hodně vykořisťovaní, mohou to být i děti atd. a další věc jsou materiály, chemikálie se tam nemusí kontrolovat apod. ale netvrdím, že zrovna tyhle botky jsou špatné. taky váhám jestli zvolit podobné které jsou šité tady za vyšší cenu, když z nich mimino hned vyroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lussye píše:
Né všechno zboží vyrobení v číně je nekvalitní, pač tam přesouvá výrobu spoustu kvalitních firem kivůli snižování nákladů
Přesně tak, co se tam dneska nevyrábí, že?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya píše:
jj já tim nechci říct, že se rozpadnou, to vůbec ne, ale tak nějak se snažíme doma hlídat, odkud věci pochází a v té číně bohužel firmy většinou nemohou deklarovat, jakým způsobem zboží vzniklo, kdo ho dělal a v jakých podmínkách, takže většinou jsou tam zaměstnanci hodně vykořisťovaní, mohou to být i děti atd. a další věc jsou materiály, chemikálie se tam nemusí kontrolovat apod. ale netvrdím, že zrovna tyhle botky jsou špatné. taky váhám jestli zvolit podobné které jsou šité tady za vyšší cenu, když z nich mimino hned vyroste
Píšou že jsou atestované tak by snad měli být ohlídané
Pokud je to tedy anglická značka vyráběná v číně, tak si říkám, že by si to ty angličani měli pohlídat. Když už ušetří tolik výrobních nákladů tak jim na jednoho auditora snad zbyde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya píše:
Ty náklady se totiž snižují právě levnou pracovní silou
vždyť jo proč by si platili drahého angličana, když za jednoho angličana mají třeba 4 čínany
Takže bud to mohou nechat u sebe a snížit kvalitu materiálu tak jak se to dělá ve spousta českých firem
no a nebo zamestanají ti kterým stačí hrnek rýže a makaj jak mourovaty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya píše:
jj já tim nechci říct, že se rozpadnou, to vůbec ne, ale tak nějak se snažíme doma hlídat, odkud věci pochází a v té číně bohužel firmy většinou nemohou deklarovat, jakým způsobem zboží vzniklo, kdo ho dělal a v jakých podmínkách, takže většinou jsou tam zaměstnanci hodně vykořisťovaní, mohou to být i děti atd. a další věc jsou materiály, chemikálie se tam nemusí kontrolovat apod. ale netvrdím, že zrovna tyhle botky jsou špatné. taky váhám jestli zvolit podobné které jsou šité tady za vyšší cenu, když z nich mimino hned vyroste
Přesně, zvažovala jsem taky, ale prcek z toho právě rychle vyroste a dávat za takový kousilinek kůže 500Kč či víc jsem fakt odmítla. A tyhle co máme jsou plně dostačující ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechci působit jako nějaký moralista, jen prostě když o tom člověk něco začne zjišťovat, tak je to hrůza
jakým způsobem tam nutí lidi pracovat. ať si to každý srovná sám, psala jsem jen, co u toho zvažuju já. dítě je zatím naboso, tak snad nezůstane navždy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já viděla jak barvý látky v indii a barvý tam látky světováý výrobci a návrháři. to bychom museli chodit i nazí
je to hnusný to zacházení snimi, ale bohužel jedinec to vůbec nezmění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit