Capáčky mini feet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
28.8.12 13:42

Ahoj, mladší je měla jako miminko do kočárku a autosedačky a přišly mi v pohodě, ale nechodila v nich, takže nedostaly moc zabrat. Nicméně mi kvalitou připadaly srovnatelné třeba s Nolenama. Ale byly užší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.8.12 15:50

My je máme a používáme už skoro od 9 měísce (ted je nám 15) a fakt je máme denodenně protože hlavně lezeme (ještě nechodíme) takže dostávají fest zabrat v léte v nich lezl i venku prostě všude a nemáme žádnou závadu. Jen ano nepůsobí samozřejmě esteticky tak jako na začátku jsou prostě ošoupané, ale to je logické a proto je máme, lepší než ošoupané holé nohy :-)nemáme je na parádu, ale na funkčnost a co se týče velikosti kupovali jsme 12-18 a fakt je máme až do ted a ještě chvíli budem takže zas taková investice to nebyla když vezmu že fakt jsou v denodenním provozu jen je občas otřu vlhkým hadrem, malej má širokou noh, ale jsou mu krásně, chtěla jsme kupit ještě jedny, ale už se mi to asi nevyplatí to už počkám na první normální botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
28.8.12 16:35

Mám je doma, ale vzala jsem větší, takže do nich musíme dorůst. vypadaj ale hezky, ušitý dobře. A tady http://www.nanozicky.cz/mini-feet-4/ jsou ve výprodeji, vzala jsem i od té druhé značky, ty už nosíme teď. Nic špatnýho na nich nevidím, nosíme je na doma, leza a stoupá si, tak aspoň nemá studený nožky a odřený prstíky a v tý kůži to neklouže jako v ponožkách. Takže mě se moc líbí a dávat 500 za jedny od jiný značky se mi teda fakt nechtělo, takhle máme za cenu dvou capáčky patery :dance: (ne jen pro nás, objednávaly jsem s kamarádkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat