Geotex vs. goretex
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
geotex vs. goretex
Ahoj, potřebovala bych vědět jaký je rozdíl mezi geotex membránou a goretex. Jde mi konkrétně o zimní botky. Kupuju oběma dětem Superfity a letos se mi pro malou líbí geox. Se Superfitama jsem max. spokojená, botky nikdy nepromoknou a to i když děti skutečně vlezou i do vody. Navíc jsou teploučké a max. lehké.
Nevíte, zda všechny tyto vlastnosti mohu očekávat i od zimních Geoxu? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud se nepletu, tak goretex byl první co s touhle membránou přišel a zakládá si na tom, že jsou špička… ostatní membrány jsou více či méně napodobeniny, což ale neznamená, že nemohou být podobně dobré… pokud budou v něčem horší, tak bych tipovala spíše v prodyšnosti, než v té nepromokavosti.
Ale přímo s geoxem zkušenost nemám, já mám boty, kde je comtex a slouží spolehlivě již mnoho let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, souhlasím s j. a.n. i1.
Přítel dělal pro firmu Tilak a říká, že Geotex může být licenčně vyráběná verze Goretexu (například Čína si koupí 1O let starou verzi Goretexu a vyrábí to pod svým názvem: Sympatex, nebo třeba Geotex). Avšak Goretex je jeden jediný originál vyráběný v USA firmou Gore ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky za info. Letos přece jen zkusím teda ty geox. Věřim, že když vypláznu za botky skoro dva tácky, tak budou o. k. alespon budu mít zkušenost:-) díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boty Geox si lidi hodně chválí, co jsem tak četla po netu, myslím, že budeš spokojená. Já jednou koupila boty u Deichmana, jejich Dei-tex a kvalita byla odpovídající Deichmanovi, do sucha fajn, první louži jsem měla na fusekli během tří sekund
, takže Dei-tex nebrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytka01 píše:
Holky, díky za info. Letos přece jen zkusím teda ty geox. Věřim, že když vypláznu za botky skoro dva tácky, tak budou o. k. alespon budu mít zkušenost:-) díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Geoxy měl syn loni a byly super. Letos se k nim vrátíme znova
- Citovat
- Upravit