Oblečení - podzim, zima

2017
28.8.12 20:10

oblečení - podzim, zima

Ahoj holky, mám zase jeden dotaz. Všude vidím, že začínají vytahovat podzimní a zimní oblečení. Ráda bych se zeptala, co jste pro své prcky využili za oblečení?? Malýmu bude v říjnu 6 měsíců, tak abych věděla, co pro takové mimčo na podzim a zimu nakoupit, ať nenakoupím zbytečně kraviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21598
28.8.12 21:04

V tomto věku byly neocenitelné kombinézy. kup alespoň dvě, ať máš na střídání. pak jsem měla normální a vyteplené kalhoty, normální zimní bundu (na cestování do obchodů, abych bundu bez problémů sundala). dále punčocháče, rukavice, čepice, šátek nebo šálu na krk. bodýnka s dlouhým rukávem. roláčková bodýčka. nějaké mikiny, svetry atd. hlavně každá maminka ti napíše něco jiného, protože každé z nás taky něco jiného vyhovuje :-) mě se třeba stalo, že co jsem používala u straší jsem u mladšího nevyužila, protože mi to přestalo vyhovovat (například dupačky :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.8.12 21:14

Já se s dovolením vetřu - malé je nyní 13m, takže s nástupem zimy už budeme chodit. Co je podle vás v tomto věku na zimu praktičtější - kombinézy nebo oteplovačky + bundička? Díky za rady :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21598
28.8.12 22:08

Já osobně miluju na chození ven kombinézy. v tomto věku ještě bude plně na plínách, tak je kombinéza praktičtější, protože se nedostane nikam sníh. ale zase: bunda je potřeba taky, když jdeš někam, kde budeš potřebovat dítě částečně odstrojit - obchod, lékař atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.8.12 23:29

Máme syna v červnu, takže v zimě byl půlročák a rozhodně kombinézy. Měla jsem i bundu, ale kombinéza je mnohem lepší - žádní dlouhé oblékání, jen punčochy a triko, případně mikinu a šlo se. Pak samozřejmě čepici a rukavičky, do kočáru fusak. Na doma se nám osvědčily přes zimu punčochy a bodýčka s dlouhým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
29.8.12 07:51

Holky, děkuju moc za postřehy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.8.12 11:17
@soslik píše:
Já se s dovolením vetřu - malé je nyní 13m, takže s nástupem zimy už budeme chodit. Co je podle vás v tomto věku na zimu praktičtější - kombinézy nebo oteplovačky + bundička? Díky za rady :kytka: :kytka:

Ja som kupila oteplovacky a bundicku. Krasne komplety ma Tchibo (skratka vyrobce je TCM)…mrkni MMB..a su upravene tak, ze sa snech pod bundu nedostane :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat