Next - jak objednat přes internet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
A jak je ten mejl z ktereho chodi potvrzeni? zkusim to podle nej vyhledat u sebe v mejlu a mrknu se…mam tam toho strasne moc, takze mi to nejde bez zadneho hesla dohledat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prislo to normalne v obalce, takova velka bublinkova, objednavala jsem dziny a privezl to nejaky dopravce, asi ppl nebo dpd, to ted nevim. Ja to snad objednala v pondeli a v utery to bylo doma. Jdu mrknout na ten mejl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Flooa také mám bez jména a objednávka dorazila v rekapitulaci byla jen samotná adresa…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja jsem u sebe nic z teto adresy nenasla…bud jsem to smazala nebo to neprislo (ale to mi je divny)…neboj, prijde ti to urcite v poradku, adresu maji, dopravce si kdyztak zavola, telefon jsi do registrace urcite dala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen8 A za jak dlouho přišlo? Jinak ještě ten kurýr volal, že to veze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LinduleK Jojo, všechno tam je. Právě to jméno v úvodu je, takže by to snad mělo být v pořádku a ted už se jen těšit na balíček
Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Flooa objednávala jsem v neděli a v pondělí, nebo v úterý jsem měla balíček doma. Jo, jo volal já jsem mu to nezvedla jelikož jsem neměla tel u sebe a stejně i tak to dovezl. On vám přijde i z nextu e.mail že odesílaj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen8 Já už jsem z toho blázen, ted jsem se přihlásila na nextdirect a v adrese to moje jméno prostě není, je tam tel. číslo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kéž by to došlo už zítra-což je asi nereálné, ráno jsem objednávala. Ve středu jdu do práce, tak at nemusím řešit komplikace s adresou kdyžtak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Flooa já bych se toho nebála, když nebudou vědět vaše jméno tak se ozvou a doplníte ho
pro odeslání ho budou potřebovat, takže se hold kdyžtak přihlásí… ale myslím, že je to v pořádku a zítra, pozítří máte balíček doma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen8 No snad jo a bude to OK. Taky jsem si říkala, že bez jména to snad neodešlou, ale zase jsem ho tam vyplnovala a oslovili mě jím, takže snad to bude dobrý
Tak ale to je rychlost, co tu píšete, jak vám to přišlo rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit