Které punčocháče jsou opravdu termo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Které punčocháče jsou opravdu "termo"?
Maminky, snažím se sehnat termopunčocháče cca pro 2 leté dítě (teď máme 1,5r).
Brouzdám po Mimibazaru, ale mám podezření, že za „termo“ se vydávají každé silnější punčochy. Sama vím, jaký je rozdíl, když si obleču teplé nebo termo ponožky. Proto bych chtěla malému sehnat něco na hory, ale i normálně na zimu. Určitě ne termo legíny, ale opravdu punčocháče, je to praktičtější a pohodlnější. Znáte nějaké konkrétní značky, na které bych se mohla zaměřit? Vyčtu taky něco ze samotného složení?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja kupuju maji myslim 90% bavlny, jsou jako frote vevnitr, k tomu ma prcek boty s membranou - a jeste se mi nestalo ze by promokl nebo byl studenej - na to uz davam jen koplet oteplovacky + bunda + mikina a nebo mikina + kombineza…
a pak mam tenci puncochy pod slabe sustaky na podzim do plyskanic a ty maji myslim 95% bavlny…
a spokojenost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Četla jsem terno místo termo a tak jsem sem hned vlítla, protože to by mne taky zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše: Četla jsem terno místo termo a tak jsem sem hned vlítla, protože to by mne taky zajímalo
takze nejdriv sehnat brejle a pak hned puncochy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve složení by skutečně termo mělo mít nějaké procento polypropylenu (POP). Je ve vnitřní vrstvě a odvádí vlkost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makinaa007 píše:
Ve složení by skutečně termo mělo mít nějaké procento polypropylenu (POP). Je ve vnitřní vrstvě a odvádí vlkost.
jj, na to jsem teď taky došla, koukala jsem na složení termoponožek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesska Ale fakt nevím, jestli někdo dělá dětské - pro dospělé je asi nejznámější Klimatex nebo Moira. Zimní punčochy prostě kupuju ty „teplé“.Nejlépe si je ošahám v obchodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučovala bych Moiru nebo Swix, jinak bych zašla do sportu, který se specializuje na zimní sporty tam to okoukla a pak koupila na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji vlněné kamaše nebo punčocháče. Ty jsou fakt funkční, teplé, hřejivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše: Četla jsem terno místo termo a tak jsem sem hned vlítla, protože to by mne taky zajímalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Kupuji vlněné kamaše nebo punčocháče. Ty jsou fakt funkční, teplé, hřejivé.
Vlněné by mě zajímaly. Jaké jsou značky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že TCm je prodává mi máme jen termo legíny tcm a jsou uvnitř jakoby vlněné nebo froté ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit