Angličtina - detičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Angličtina - detičky
Ahojte hľadám tu nejakú radu, návod…ako sa s mojim 5 ročným synčekom učiť angličtinu. Ak sa aj vy niečomu takému venujete, napíšte mi ako postupujete, aké využívate CD, DVD, knižky…
Viem ako sa malé detičky učia rýchle a ľahko, oveľa lepšie ako v dospelosti. Chcem teda drobcovi zaistiť ľahší štart. CHcem sa mu ale venovať sama osobne, na jazykové školy bohužiaľ nemáme… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Učím angličtinu i malé děti a doporučovala bych hrát s takhle malým dítětem pexeso. Až získá nějakou slovní zásobu tak pustit CD s anglickýma písničkama pro děti a chtít po něm aby řeklo, když uslyší slovo dog, cat, farm, chicken… v té písničce. Asi bych do tak malého dítěte cpala hlavně slovíčka. Až se naučí psát a číst tak to bude o něčem jiném. Zatím nemá smysl vysvětlovat stavbu věty a papouškovat nějaké fráze. Až si to bude moci přečíst a napsat tak si to bude pamatovat a i chápat mnohem lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já bych začla písničkama, říkankama, lehké věci které si zapamatuje.. můj syn se naučil v anglické školce ale začli jsme kurzem helen doron, podle mě se takto začíná v každém kroužku .. jak je starý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,malymu poustim anglicke pisnicky a pohadky na you tube..Treba postman pat,thomas the engine,pisnicky staci zadat kids nursery rhymes..Malej to miluje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
my jsme taky, stejne jako „angelinabalerina“, zacaly pred 4 lety s Helen Doron a od te doby pokracujeme. Doma take poslouchame specialni CD, ale hlavni jsou u nas pravidelne navstevy v centru. Veskere pisnicky, rikanky a pohadky v cizim jazyce jsou fajn, ale stale je to pasivni forma. Pouhe divani se na pohadky, poslouchani CD a DVD, ci ruzne interaktivni hracky nezajisti detatku „aktivni“ anglictinu. Tyto formy je vhodne mit pouze jako doplnkove. Chapu otazku penez, taky jsme nebyli v situaci, kdy bychom se mohli rozhodnout jen tak, bez predchoziho rozmysleni, ale kdyz jsem si spocitala jine aktivity (napr. plavani), tak jsem dosla k podobne castce. Navic, kdyz se skolne rozpocita na jednotlive mesice, neni to opravdu tak zavratna castka. My jsme se nakonec s manzelem rozhodli pro anglictinu s tim, ze se uskromnime nekde jinde a ostatni aktivity si doprejeme obcasne-narazove. Navstevujeme centrum uz 4 roky a jsme opravdu radi, protoze nase „investice“ nese sve ovoce a pokroky na Valince jsou neskutecne. Tak hodne stesti vsem maminkam, ktere chteji mit doma take male/velke „anglany“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit