Angličtina pro 18 měsíční dítě?

1281
9.8.17 13:12

Angličtina pro 18 měsíční dítě

Ahoj holky, nemá někdo zkušenosti s kurzem angličtiny pro takhle malé děti? Má to smysl a nebo ne? Je to formou hry. Děkuji za odpověď ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42032
9.8.17 13:14
@Meggynka píše:
Ahoj holky, nemá někdo zkušenosti s kurzem angličtiny pro takhle malé děti? Má to smysl a nebo ne? Je to formou hry. Děkuji za odpověď ????

A to 18měsíční dítě už dobře mluví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
9.8.17 13:17

Je to formou hry a znakovani. Není to klasická angličtina od 3 let kde se učí říkat slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
9.8.17 13:19

Pro tak malé dítě opravdu něco takového je? A ono už mluví? Já mám 18ti měsíčního prcka a umí akorát pár slov, ale zato umí výborně vietnamsky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
9.8.17 13:21

@Meggynka za mě akorát tahání peněz z rodičů :-) je to k ničemu, jestli nevíš co s prachama, tak ho tam dej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.8.17 13:21

Myslím, že podobný efekt bude mít, když si doma budeš pouštět filmy v angličtině a poslouchat anglickou hudbu. Syn až teď ve 2,5 letech opakuje pořádně slova, tak mu občas pustím anglické výukové pohádky Tom a Keri. Na roce a půl vydával jen zvuky a uměl mami, tati atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
9.8.17 13:29

@niki V Právě že je a dokonce tam píšou od 6 měsíců ???? Právě vyzvidam jestli někdo nemá zkušenosti. Tak moje dítě už umí dost slov a hodně opakuje, tak to zase záleží na dítěti. Spíš nechápu co by tam dělalo 6 měsíční dítě ???? haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 13:29

@Meggynka známa chodila a moc si to pochvaluje. A my máme od 16cti měsíců americkou školku pro děti. A taky to strašně miluji děti a jsou vidět i reálné výsledky! Takže za mě určitě, ale chce to cvičit i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30489
9.8.17 13:31

To je megablbost. Děti neumí česky, ale anglicky se učí od inkubátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
9.8.17 13:35

@Meggynka naprosto zbytečné, podívej se na net, dětské písničky pro děti např. baby finger atd. když to budeš malému zpívat a blbnout u toho, tak to máš to samé v angličtině pro děti a navíc ušetříš 5 tisíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
9.8.17 13:36

@Meggynka aha tak to jo, od tech 6mesíců mě také pobavilo :lol: já počkám až prcek bude mluvit pořádně česky a pak až bych učila nějaký jazyk, aby chápalo prostě pes je dog :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
9.8.17 13:37

@Šťastná.máma.4 a vy jste americko-česká rodina? V případě, že tatínek je američan a né moc často doma, tak tu školku chápu, ale jinak mi to připadá, že ta angličtina pro mimina je spíš pro maminky, aby vypadly z bytu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
9.8.17 13:38

Dcera chodila do bilingualni školky šp/aj v roce a půl a nepamatuje si nic :mrgreen: chodila tam půl roku.
Cenu to má až když mluví (mluví a ne jen máma táta)

Příspěvek upraven 09.08.17 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
9.8.17 13:40

@Šťastná.máma.4 Jestli to dobře chápu tak si myslím že oni jim řeknou hello a oni budou mávat a tak? O mluvení to nebude. Mě spíš zaráží od tech 6 měsíců. Vždyť je to miminko. Nevíš přesně jak to tam probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
9.8.17 13:41
@niki V píše:
@Meggynka aha tak to jo, od tech 6mesíců mě také pobavilo :lol: já počkám až prcek bude mluvit pořádně česky a pak až bych učila nějaký jazyk, aby chápalo prostě pes je dog :nevim:

já učím malou anglicky na záchodě :oops: ona stejnak ani při sr..í nezavře pusu, takže mezitím co koná, já sedím u ní říkám třeba pes-dog, kráva-cow, pavouk-spider a pak ona musí opakovat, nejvíce se jí teda líbí fráze how do you do? :lol: ale ona už má přes tři roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí