Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nemá někdo zkušenosti s kurzem angličtiny pro takhle malé děti? Má to smysl a nebo ne? Je to formou hry. Děkuji za odpověď ????
@Meggynka píše:
Ahoj holky, nemá někdo zkušenosti s kurzem angličtiny pro takhle malé děti? Má to smysl a nebo ne? Je to formou hry. Děkuji za odpověď ????
A to 18měsíční dítě už dobře mluví?
Je to formou hry a znakovani. Není to klasická angličtina od 3 let kde se učí říkat slova.
Pro tak malé dítě opravdu něco takového je? A ono už mluví? Já mám 18ti měsíčního prcka a umí akorát pár slov, ale zato umí výborně vietnamsky ![]()
@Meggynka za mě akorát tahání peněz z rodičů
je to k ničemu, jestli nevíš co s prachama, tak ho tam dej ![]()
Myslím, že podobný efekt bude mít, když si doma budeš pouštět filmy v angličtině a poslouchat anglickou hudbu. Syn až teď ve 2,5 letech opakuje pořádně slova, tak mu občas pustím anglické výukové pohádky Tom a Keri. Na roce a půl vydával jen zvuky a uměl mami, tati atp.
@niki V Právě že je a dokonce tam píšou od 6 měsíců ???? Právě vyzvidam jestli někdo nemá zkušenosti. Tak moje dítě už umí dost slov a hodně opakuje, tak to zase záleží na dítěti. Spíš nechápu co by tam dělalo 6 měsíční dítě ???? haha
@Meggynka známa chodila a moc si to pochvaluje. A my máme od 16cti měsíců americkou školku pro děti. A taky to strašně miluji děti a jsou vidět i reálné výsledky! Takže za mě určitě, ale chce to cvičit i doma.
To je megablbost. Děti neumí česky, ale anglicky se učí od inkubátoru.
@Meggynka naprosto zbytečné, podívej se na net, dětské písničky pro děti např. baby finger atd. když to budeš malému zpívat a blbnout u toho, tak to máš to samé v angličtině pro děti a navíc ušetříš 5 tisíc ![]()
@Meggynka aha tak to jo, od tech 6mesíců mě také pobavilo
já počkám až prcek bude mluvit pořádně česky a pak až bych učila nějaký jazyk, aby chápalo prostě pes je dog ![]()
@Šťastná.máma.4 a vy jste americko-česká rodina? V případě, že tatínek je američan a né moc často doma, tak tu školku chápu, ale jinak mi to připadá, že ta angličtina pro mimina je spíš pro maminky, aby vypadly z bytu ![]()
Dcera chodila do bilingualni školky šp/aj v roce a půl a nepamatuje si nic
chodila tam půl roku.
Cenu to má až když mluví (mluví a ne jen máma táta)
Příspěvek upraven 09.08.17 v 13:41
@Šťastná.máma.4 Jestli to dobře chápu tak si myslím že oni jim řeknou hello a oni budou mávat a tak? O mluvení to nebude. Mě spíš zaráží od tech 6 měsíců. Vždyť je to miminko. Nevíš přesně jak to tam probíhalo?
@niki V píše:
@Meggynka aha tak to jo, od tech 6mesíců mě také pobavilojá počkám až prcek bude mluvit pořádně česky a pak až bych učila nějaký jazyk, aby chápalo prostě pes je dog
já učím malou anglicky na záchodě
ona stejnak ani při sr..í nezavře pusu, takže mezitím co koná, já sedím u ní říkám třeba pes-dog, kráva-cow, pavouk-spider a pak ona musí opakovat, nejvíce se jí teda líbí fráze how do you do?
ale ona už má přes tři roky