Angličtina pro 5 leté dítě

20
30.7.22 08:55

Angličtina pro 5 leté dítě Praha

Dobrý den, doporučítě mi někdo ověřený kurz angličtiny pro 5ti leté dítě? Nejlépe Karlín, Palmovka ale i klidně celá Praha. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
30.7.22 09:55

V tomhle věku nám hodně stačilo pouštět dětské videjka z Youtube. Super je Wow English. Dlouho nám děti vydrželi i u anglického Peppa Pig

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.7.22 10:01
@gabrriel píše:
V tomhle věku nám hodně stačilo pouštět dětské videjka z Youtube. Super je Wow English. Dlouho nám děti vydrželi i u anglického Peppa Pig

https://www.emimino.cz/…orum-470875/#…

Jinak at nejsem jen offtopic, tak doporučuji Helen Doron kurzy. Neteře chodí, nejstarší asi pět let a mluví vcelku obstojně. Nicméně je to fakt drahé

Příspěvek upraven 30.07.22 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.7.22 10:05

Zkus se podívat na kurzy Angličtina Helen Doron…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
30.7.22 10:20
@Lama Lama píše:
https://www.emimino.cz/…orum-470875/#…

Jinak at nejsem jen offtopic, tak doporučuji Helen Doron kurzy. Neteře chodí, nejstarší asi pět let a mluví vcelku obstojně. Nicméně je to fakt drahé

Příspěvek upraven 30.07.22 v 10:13

jako jo, ale ne. Ty videa od Wow english jsou dělana lektorem angličtiny, který pokud vím, tak právě žije v Česku a ano měli jsme lekce angličtiny pro 5 letéí děti ve školce a byly to lekce ve stejně hravém duchu a tomu dítěti zase o tolik víc nedali. Rozdíl by byl spíš tedy školka, kde je angličtina každodenně používaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.7.22 10:32

Děkuji za tip. Hledám spíš něco interaktivnějšího než posadit dítě k televizi. Na Helen Doron se podívám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
30.7.22 12:19

@Ivicek123 byli jsme na zkusebni hodine helen donor s 3,5letymi drtmi a me se to tedy hrozně moc líbilo. Trvalo to asi 45min, kazdou fakt chvilku hned jine uceni, ja sama jsem na deti nesmela mluvit česky. Naši kluci tam byli nejmladší a dokud se nenaučí chvilku sedět na zadku, tak to nema cenu, ale za me super a můžeš přijít na zkušební lekci zdarma, prostě se podivat. Jinak není to az tak drahy, asi 250kc za lekci a to je dneska už prostě standard. Navíc da se to platit z ruznych benefit karticek, co hodne firmy nabizeji, ja sama to mam v práci, takže velká výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.7.22 12:48
@suzka1 píše:
@Ivicek123 byli jsme na zkusebni hodine helen donor s 3,5letymi drtmi a me se to tedy hrozně moc líbilo. Trvalo to asi 45min, kazdou fakt chvilku hned jine uceni, ja sama jsem na deti nesmela mluvit česky. Naši kluci tam byli nejmladší a dokud se nenaučí chvilku sedět na zadku, tak to nema cenu, ale za me super a můžeš přijít na zkušební lekci zdarma, prostě se podivat. Jinak není to az tak drahy, asi 250kc za lekci a to je dneska už prostě standard. Navíc da se to platit z ruznych benefit karticek, co hodne firmy nabizeji, ja sama to mam v práci, takže velká výhoda.

No, se dvěma dětmi, za petikilo už máš soukromého lektora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
30.7.22 14:36

@Lama Lama to ano, ale ja nehledam soukromého lektora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.7.22 14:46
@suzka1 píše:
@Lama Lama to ano, ale ja nehledam soukromého lektora.

Já ti ho ani nenabízíme. Jen to je taková oznamka k té ceně. Mě prostě přijde 250 Kč pro skupinovou lekci( a ty deti tam nejsou 4) vcelku dost. A otazka pak je, zda efektivnější nebude ten soukromý lektor. S ohledem i na to, že děti bývají nemocné. Ale je to jen úvaha nad tou cenou. Osobní srovnání nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.8.22 22:14

@Ivicek123
Syn mel ve skolce anglictinu WOW, delala to jazykovka JSFan. Bylo to asi docela dobre, meli 2× tydne 25minutovou lekci. Jako nenaucil se nic, mozna tak barvy a cislovky, ale na pricichnuti k jazyku mi to prislo postacujici. A hlavne jsem ho nemusela nikam vozit. Vase skolka nic nenabizi?

Helen Doron by me taky zajimala.

Nebo pak je jeste myslim nejake detske fitko, Little Gym, tam chodi dost cizincu a trener vladne anglictinou, tak to by mohlo byt na ten prvni kontakt s jazykem taky fajn.

Myslim, ze soukromy lektor nema moc smysl. Taky jsem nad tim premyslela, ale neumim si to v tomto veku predstavit. To bych musela mit spis chuvu, ktera na nej bude porad mluvit behem kazdodennich cinnosti.

Ja ted resim AJ pro 7leteho, ve skole ji prvni roky mit nebude, tak bych ho nejradeji taky nekam prihlasila. Nejlepsi je pry The British Council (poradil mi to muj byvaly lektor), ale ta casova dotace je silena (myslim 2× tydne hodina), coz mi pro prvnaka prijde moc narocne. Tak to bud nechame letos byt, nebo ho prihlasim na nejakou nouzovku v ramci druzinovych krouzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin