Anhydritové podlahy

27634
7.8.14 10:26

@Attila8 anhydrid máme taky ale s tím průvanem to ti neporadím, jinak jsem se taky bála aby nepopraskal naštěstí praskl jen málo v jednom místě, co mě překvapilo bylo jak dlouho na něm stála voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30937
7.8.14 10:27

Jako pred sadrokartony? Ten se snad vyliva vzdy pred nimi, protoze by ti je vlhkost znicila. Ma byt strecha a okna, i podbiti z venku se casto dela az pote nakonec s fasadou, ale ani pak neni dum hermeticky uzavren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.8.14 10:28

Mame anhydrit v celém baráku a nakopak jsme stropy mít nesměli pred jeho vylivanim. Mame totiž sadrokartovnove a při vysychání se uvolňuje velká vlhkost a jenom by se strop zničil. Podlahy jsou v pořádku, vse krasne drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
7.8.14 10:35

Anhydrit nám dělali v zimě. Stropy jsme neměli, nebyla ani zateplená střecha a jediné co firma hlídala bylo aby teplota neklesla pod 5 stupňu, prý by jinak neztuhl.
Všechno dopadlo v pořádku a nikde není ani prasklinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.8.14 13:02

Já se přidám s dotazem.. jak dlouho vám anhydrit vysychal než jste mohli uskutečnit položení podlahy a dlažby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
7.8.14 13:10

My jsme dělali anhydritové podlahy ve starším domě, kde se topilo a stejně jsme pokládali (lepili průmyslovou mozaiku) až zhruba za 2 měsíce. dřív byla pořád vysoká vlhkost.

• Citovat
  • Upravit
5080
7.8.14 13:11

@mamartina vysycha témeř mesic, podlahy pokládáme az po 6tydnech, abychom měli jistotu, ze se nebudou zvedat, kroutit nebo vznikat plíseň pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
7.8.14 13:15

@mamartina záleží na počasí, ale bylo to minimálně měsíc než to vyschlo, a podlahy jsem dělali pro jistotu po dvou měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.8.14 19:53

Děkuji za odpovědi, zhruba za 14 dní je budou vylévat nám tak mě zajímalo jaká bude prodleva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.8.14 03:34

@Attila8 my jsme podlahu jenom „brousili“ reznym kostelem. Na povrchu se totiž udělá taková odlupujici se vrstva. Pak by se mel narušit cely ten povrch, ale to jsme nedělali. Vlhkost je fakt vysoka, ale pomáhali jsme si odvhlcovacem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.23 16:26

Kdy malovat?

Zdravým budou nám vylevat dům Anhydridem, kdy asi tak mužem začít malovat, dělat obklady v koupelně? Je lepší před brousenim nebo to nevadí a kdy se brousí podlaha po jaké době diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí