Anketa: tablety do myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@materinka píše:
Tablety W5 Clasisic z Lidlu. 60 tablet cca 100,–Kč, jsou bez fosfátů, myjí výborně, neoplachuji. Kupuji již leta a spokojenost. Stejně tak leštidlo a sůl kupuji v Lidlu tuto značku, proti jiným značkám je za hubičku:-)
tyto bereme taky a jsou super, krásně myjí, nádobí je lesklé a tableta celá rozpuštěná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacievi To s tím tekutým nebylo na kapsle, jako že bych nemyla gelem (myslím Somat má gel, co se lije do chlívku na kapsle). Jar Platinum je u mě dobrej, ale jak říkám, drahej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka píše:
@Kacievi To s tím tekutým nebylo na kapsle, jako že bych nemyla gelem (myslím Somat má gel, co se lije do chlívku na kapsle). Jar Platinum je u mě dobrej, ale jak říkám, drahej.
Jo ahááá, špatně čtu
Jsem ani netušila, že se prodává samostatný gel to myček
a na ten Jar se snažím vychytat pokaždý akci, jináč je opravdu předraženej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se do party prášků W5 z Lidlu, mytí bez problémů, nic jiného jsme ani nezkoušeli, není důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsem drahé i levné, brala jsem pokaždé něco jiného a zůstala jsem u nejlevnějších z DM, myjí bezvadně a nemám důvod kupovat jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji tablety All in one W5 z Lidlu, jsem maximálně spokojená, 60 tablet za 116 Kč. Somat tablety zanechával mapy na nádobí, a gel taky nic moc, spokojená jsem nebyla a vycházel dvakrát tolik. Za mě bych řekla, že nejhorší zkušenost mám s tabletami Jaru, pro mne vyhozené peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Švagrové se po delší době používání porouchala myčka a opravář jim doporučil nepoužívat All in one tablety, ale vše dávat zvlášť: tabletu (nejlepší prý Finish classic), velký zrnka soli (nastavit na myčce podle tvrdosti vody) a leštidlo. Prý vzhledem k nejlepšímu fungování myčky a dobrému umytí. Já jsem předtím používala tablety All in one a leštidlo, vodu máme měkkou. Teď to dělám podle toho opraváře a vše je v pořádku, ale žádný velký rozdíl s čistotou nádobí nevidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používali jsme prášek do myčky a po čase měla myčka problém s tím, že se v ní dlouho nahřívala voda. Pak odešlo topný těleso, tak jsem ji opravoval a v tom topení vevnitř (v podstatě prutokovej ohřívač je to) byla napečená vrstva toho prášku… od té doby používám jenom tekutej přípravek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tablety do myčky kupuju v DM, občas mají dobré akce, tak to vyjde na pár kaček
Tyto tablety myjí lépe, než ty značkové Somat, Finish, ty jsem používala dříve. Sůl a leštidlo beru většinou v Lidlu, to mi dojde rychleji, než tablety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já kupuji kapsle Jar platinum když jsou v akci, ale jinak sem spokojená s práškem z Lidlu, kupuji tam i sůl a leštidlo. A co za mě neeeee:Somat gel-neumyje to ani hrnek s obroučkou od čaje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG píše:
Konečně jsem se dočkala a mám objednanou myčku, teď už jen vybrat tablety. Prosím o vaše zkušenosti a rady. Poradíte?1. Jaké tablety používáte?
2. Na kolik vyjde 1 tableta/ celé balení?
3. Kupujete pouze jednu osvědčenou značku, nebo stále zkoušíte a hledáte ty pravé?
4. Jste spokojené s mytím?
5. Oplachujete?
5. Tablety Vám nevyhovujou a používáte jinou alternativu. Jakou?
Používám pouze tablety Denk Mit Nature z DM, jsou levné, ekologické a šetrné. A je super, že mají rozpustný obal, nemusím je pokaždé vyloupávat z obalu.
30ks stojí asi 105, občas mají akci 25% na své výrobky (nebo jinou akci) a s 15% kupónem na celý nákup vyjdou asi na 65 Kč.
S mytím jsem spokojená, neoplachuju, někdy dám do zásobníku ocet. Sůl kupuju taky v DM, stojí okolo 30 Kč/2 kg. Nebo pak v Tescu, ale tam se tak často nedostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně z tablet nejvíce vyhovují Jar platinium, sleduji akce, pak vyjde tableta pod 4 koruny. Skvělý je Somat gel, taky teda jen v akcích, tak jsem od somatu zkusila i tableta Somat gold a moc nadšená nejsem. Musim hlídat, aby vypadla z přihrádky, jakoby se tam přilepí, pak se nerozpustila. Chystám se taky vyzkoušet z DM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit