Vysavač, mop s jakým jste spokojené?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač/ mop- s jakým jste spokojené?
Dobrý večer,
chtěla bych poradit s jakým vysavačem nebo mopem jste spokojené? Zkrátka máme doma všude parkety a já ob den vytírám (lezu po kolenou) a už mě to moc nebaví ![]()
Chtěla bych si pořídit dobrý vysavač či nějaký dobrý mop ![]()
Jak udržujete čistou podlahu vy? ![]()
Díky Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám mop od Viledy, kulatý, rotační a jsem moc spokojená. Už žádné plazení a funění po kolenách. Navíc to je 10× rychlejší. Samozřejmě např. koupelnu v rohách dělám radši ručně, ale jinak je to paráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mop mame Viledu (rovnej, ne trasnovej nebo rotacni) a vysavac Electrolux UltraSilencer. S obema velka spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten Leifheit jsme meli a celkem brzo odesel ten mackaci mechanismus, co vysousi…ted mame Viledu Ultramax a super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spontex quickmax se samozdimacim systemem; nejlepsi mop, ktery jsem kdy drzela v ruce:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kbelík vileda+ obyc ekologicky mop za 18 kc. Z ruznych rotacnich atd uz jsem vylecena:-)) vzdy se rozbil. Vytiram denne a tento mi max vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme klasický vysavač - vysávám tak ob den. Mop mám plochej mačkací Vileda. Vytírám teda tak 1× týdně, ale šlo mi o to, ať nemusím máchat ruce a ať na nich nemám namotaný vlasy. A je to teda mnohem rychlejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mám Robotický vysavač Sencor SVC 7020VT teď ho mělinu nás v Kaufu za 1500 a faaakt super. Máme doma plovoučky a kachličky a bere vše. I psí chlupy. Mám doma dva velký hunáče. Už týden mi trandí po bytě a nemužu si ho vynachválit za tu cenu. Jinak mop mám Leifheit a za mě taky spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten plochej mam na loznice a vlasy se tam chytaj, nastesti do chuchvalcu tak to vzdy jen vyberu. Vytirat hadrem je pro me nepredstavitelne:-) ani v mladi jsme tak nevytirali:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mop Vileda ultra max. Mám už přes 5 let a pořád maká jak novej ![]()
Nedávno měli za super cenu v lidlu, škoda že ses neptala dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit