Electro.cz - reklamace

4620
7.11.14 14:31

Electro.cz - reklamace

Dobrý den,
máte někdo zkušenost s reklamacemi u eshopu Electro.cz? Dnes mi dovezli pračku, ale bohužel nefunguje jak má, takže budu muset reklamovat? Zajímá mě hlavně, zda jsou ochotni pro zboží přijet, nebo zda si musím dopravu k nim zajistit sama a pak samozřejmě jejich vstřícnost atd…
Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
7.11.14 14:34

Nemyslim to rejpave, ale nebylo by rychlejsi zvednout tel. a zavolat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
7.11.14 14:37

@ne-silenamatka Bylo, ale dítě mi spí a na mobilu mu jede bílý šum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.11.14 15:08

Reklamovala jsem na jiném e shopu- mailem na kontakt uvedený pro případ reklamace. Vše proběhlo rychle a v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.15 19:25

Moje zkušenost s reklamací u eshopu Electro.cz je velmi, velmi špatná. Koupila jsem u nich pračku, kterou mi přivezli 17. 6. 2015. Starou pračku jsem nechala odvézt. Nová pračka po prvním zapnutí tekla, měla rozbitou přední i zadní vanu. Na základě vyjádření servisního technika, že nelze provést záruční opravu, jsem pračku reklamovala. Začátkem července si pračku odvezli, a to je zatím vše. Na dotaz, zda a jak je reklamace vyřízena, jsem dostala odpověď, že do konce tohoto týdne by měli dostat vyjádření. Dámy, umíte si představit, že jste víc než 5 týdnů bez pračky? Slušný obchodník by obratem dodal novou pračku! Reklamaci nedoporučuji, asi jsem měla vrátit zboží do 14 dnů bez uvedení důvodu. Varuji před nákupem u eshopu Electro.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí