Teče mi lednice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teče mi lednice
Prosim pomoc, nemá někdo zkušenost s lednici Indesit BAAN13X? Nemůžu najít návod a každý den se mi pod lednici udělá louzicka. Nenašla jsem žádnou sběrnou nádobku na odmraženou vodu, kterou bych mohla vylít
, mrazak i lednice mrazi i chladí normálně tak nevím co to může být a jak se toho zbavit
. Návod není v češtině ani na netu ![]()
Tekla někomu lednice? a co jste s tím dělali??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To si s tebou počkám na odpovědi. Taky mi to občas dělá a navíc ani nevím, odkud přesně to vytéká. I když poslední dobou zase neteče… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nad zeleninovou přihrádkou je vývod do nádobky, tak ho proštouchni a nemělo by to téct. Taky jsme to řešili..
- Citovat
- Upravit
@ShadowHunter To jsem dneska udělala
a nevíš kam ta voda odtud teče? Nemůže se to někde nahromadit a téct to odtamtud? Jinak dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachnicka25 píše:
@ShadowHunter To jsem dneska udělalaa nevíš kam ta voda odtud teče? Nemůže se to někde nahromadit a téct to odtamtud? Jinak dík
teče do nádobky, která je umístěna u motokompresoru, či jak se tomu říká, a tam se vypařuje. My to šťourali vat. tyčinkama a toho bordelu
![]()
- Citovat
- Upravit
@ShadowHunter Ahaaa, tak jsem to ještě prostourla drátem a uvidim co to udělá zítra. Moc dík za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachnicka25 píše:
@ShadowHunter Ahaaa, tak jsem to ještě prostourla drátem a uvidim co to udělá zítra. Moc dík za radu
- Citovat
- Upravit
Na prostouchnuti hadicky zevnitr lednice je dobre plastove brcko.
Hadice by mela koncit venku, v misce na kompresoru. Ten se zahriva a odparuje vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kachnicka25 Ahoj, u nás teče lednice, když je vrstva prachu na tom zadním díle, stačí ledničku odstavit a vysát prach a chlazení má šanci fungovat, tohle nám vždy pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit