Příslušenství k sušičce prádla

2926
5.11.14 12:53

Příslušenství k sušičce prádla

Tak už ta vymoženost dorazila i nám a máme doma sušičku :pankac:

Otázka zní, co vše je dobré k sušičce používat? Viděla jsem jakési ježky, to je k čemu? A používáte nějaké vůně či co? Prosím všechny spokojené majitelky sušiček o jejich zkušenosti, děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68984
5.11.14 13:00

Nepouzivam nic :)
Ti jezci by meli byt na lepsi procechrani pradla, ze by to snad i lepe schnulo, ale nemam, neposoudim, schne mi to i bez toho.
A s vunema jsem teda asi spatny clovek na rady, nepouzivam ani avivaz a vsemoznou chemii se snazim minimalizovat.
Proste tu susicku pouzivam jenom strcenou do zasuvky a funguje skvele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
5.11.14 13:02

@ugluk Aha, tak i tak to jde, díky :mrgreen: :kytka: Já myslela, že se bez toho nelze obejít 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
5.11.14 13:14

@Omiii Mohu se zeptat jakou značku? Je jich více druhů? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.11.14 13:15

Já také nic z toho nepoužívám a prádlo mám vždy suché a měkké. Vůni nedávám kvůli dětem, je to zbytečná chemie navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.11.14 13:17

@Loll

Já taky nepoužívám nic, vlasy/prach a všemožné jiné věci mi z prádla vyfouká i tak. Ubrousky jsem měla jenom jednou a nepřišlo mi, že by to prádlo míň elektrizovalo a že by po něm nějak extra vonělo :nevim: Takže jí používám tak jak je, naházím prádlo, zapnu a až dojede tak prádlo vyndám a tim pro mě končí, jo a teda vysypu koš s tím prachem a vyleju vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
5.11.14 13:17

Děkuji všem, už se nemůžu dočkat, až to poprvé zapnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
5.11.14 13:22
@Loll píše:
Děkuji všem, už se nemůžu dočkat, až to poprvé zapnu :mavam:

Já když jí poprvé zapla, tak jsem si udělala popcorn a se starší dcerou jsme u ní seděly a koukaly jak se to prádlo točí a jak se mlží to sklo, navíc jak je vevnitř to světýlko tak to bylo fakt jak kino pro socky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
5.11.14 13:25

Já dávám občas ubrousky s vůní z DM, jinak každopádně pokud budeš dávat prádlo do sušičky, tak prát bez aviváže - zbytky té aviváže pak zanáší sušičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.11.14 13:43

Ja mam ty jezky a jsem moc spokojena, ale je pravda, ze je davam uz tak dlouho, ze neposoudim, jestli by to bez nich nebylo stejny :mrgreen: Jen nekdy se ztrati a pak je nadju treba po mesici v povleceni.
Jeste tedy jednu zkusenost, dost mi trvalo, nez jsem se naucila dat akorat program a akorat mnozstvi pradla, na zacatku jsme fakt docela dlouho bojovala, co jsem to zas koupila za hruzu!
Ale ted bych nemenila - kdyz se sprchuju, davam si vzdycky na pet deset minut nahrat rucniky a to je slast!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
5.11.14 13:46

Ubrousky s vůní DM a co je super je ten šuplík vysouvací mezi pračku a sušičku-já je mám na sobě. Taky si s ní chodím povídat jak s kámoškou, když dosuší, v koupelně je teploučko, skládám prádlo a je to jediná chvíle kdy nikdo po mě nic nechce:-)

• Citovat
  • Upravit
1075
5.11.14 13:47

@Loll
Ježky mam asi týden, sušičku dva :mrgreen:
S nimi je prádlo min pomačkáné :lol:
Vůbec nechápu jak jsme bez ni mohla žít 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek