Anketa: tablety do myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Používám tablety z DM, jejich tam 60 ks a stojí 99,– vydrží mi asi 1/2 takže já si nemyslím že by to bylo drahý. neoplachuju
jaký prášek je místo tablet, z DM? ten jsem asi nikdy neviděla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky požívám tablety z DM a spokojenost. Přijde mi, že všechny tablety myjí víceméně stejně, platí se jen za značku
. Na ten prášek se musím v DM podívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje myčka (Bosch) v prášku vůbec nic neumyje a to jsem zkoušela i zde vychvalovaný z DM. Jedině nejlíp se mi osvědčily kapsle Jar platinum, kupuju v akci, teď jsem koupila v Kauflandu 80 kapslí za 299,–. Neoplachuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1Luca píše:
@AstraG já teda nechápu, kdo až tak by extra řešil cenu, když má na myčku. Já používám prášek do myčky z Lidlu. Tableta se nedá dávkovat, kdežto prášku sypu podle množství nádobí. Z Lidlu mi byl doporučen kvůli šetrnému přístupu k naší ČOV
. 1350g stojí 99Kč.
Tak i když má někdo na myčku, tak přece nemusí kupovat ty nejdražší tablety, ne?
edit. Já jsem třeba myčku dostala i když jsme měli v plánu ji kupovat, ale i tak do ní nebudu kupovat ty nejdražší tablety. Stejně je to všechno na jedno kopyto.
Příspěvek upraven 14.11.14 v 13:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tablety W5 Clasisic z Lidlu. 60 tablet cca 100,–Kč, jsou bez fosfátů, myjí výborně, neoplachuji. Kupuji již leta a spokojenost. Stejně tak leštidlo a sůl kupuji v Lidlu tuto značku, proti jiným značkám je za hubičku:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista0671 píše:
Tak i když má někdo na myčku, tak přece nemusí kupovat ty nejdražší tablety, ne?edit. Já jsem třeba myčku dostala i když jsme měli v plánu ji kupovat, ale i tak do ní nebudu kupovat ty nejdražší tablety. Stejně je to všechno na jedno kopyto.
Příspěvek upraven 14.11.14 v 13:45
Samozřejmě že nemusí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1. Nature (eko) z DM
2. Balení (30 ks) vychází na cca 100,– (119,–?) (už jsem je dlouho nekupovala - předtím jsem nakoupila několik balení najednou) ![]()
3. Jiné už nekupuji (v ostatních tabletách se mi nelíbí šílený obsah fosfátů a chemický zápach z nádobí po umytí)
4. Myjí dobře - nádobí vždy čisté
5. Neoplachuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@materinka Zaujaly mě ty levné bezfosfátové tablety. Musím do Lidlu také vyrazit. ![]()
Přidáváš k nim ještě tu sůl a leštidlo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevyjde to na stejno ty tablety nebo prášek?. Taky jsem párkrát koupila prášek, ale to se ještě musí přidat lesk do myšky i sůl a tableta to má v sobě všechno dohromady.
- Citovat
- Upravit
@malinika k těmto jo, ale prodávají tam i 5v1, těch je myslím 40 za 100,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupujem tablety v DM nebo v Lidlu. Prášek by asi vyšel levněji, ale jsem na něj moc pohodlná. Sůl a leštidlo taky kupujeme obyč. Zatím jsem si nevšimla, že by mi značková tableta myla líp, než neznačková. Myčku máme 60cm, myjeme v průměru dvakrát za tři dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG Mám tablety z DM, vyjdou levně, a když chytnu akci (např 25% na vše DM značek), tak jsou to super zásoby. Myje to slušně, jen nesmí být krátký program (30 minut). Máma nedá dopustit na Jar Platinum, ale ty jsou drahé. Nevyhovuje mi mýt tekutým, smrdí mi potom plastové nádobí mýdlem - třeba těstoviny z toho chutnají jak umyté z jaru. Neoplachuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkoušela jsem už hodně značek, ale nejlépe myčka umyje v kapslích JAR PLATINUM - teď je akce v DM 50ks za 239,–Kč. Jsou vážně super
Jinak kdo myjete jen s práškem, tak bych určitě uvedla, že je třeba ještě koupit sůl a lesk…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Slečna Ferka Používáme už delší dobu a nikdy jsem nic takového necítila - určitě jde také o to, jaký typ myčky člověk má a jaký mycí program zvolí
Za mne mají tedy tyto kapsle bezkonkurečně za 1! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit