Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@poHanka89 píše:
@P4ja a nevis, po kterych bylinkach se ms zeslabuje? Kdyby tohle klaplo, tak milerada zustanu bez hormonu…
To nvm, já mám nejlepší zkušenost hormonální jógou a pohybem obecně. To mně vždycky pomohlo i na PMS. Nevím, jestli by třeba Gynex na tohle byl.
A k tomu pohodlí doporučuji ten kalíšek. Zavedes a máš klid. Bez obavy z proteceni.
@P4ja uz jsem dohledala, ze snad by mohl pomoct rebricek…
A k tomu kalisku..snad prece kdyz ze me (s prominutim) tece jak vola, tak se hned naplni a vytece to stejne ven ne? Jako uz jsem o tom cetla, ale prijde mi to strasne nehygienicke ![]()
@poHanka89 píše:
@P4ja uz jsem dohledala, ze snad by mohl pomoct rebricek…
A k tomu kalisku..snad prece kdyz ze me (s prominutim) tece jak vola, tak se hned naplni a vytece to stejne ven ne? Jako uz jsem o tom cetla, ale prijde mi to strasne nehygienicke
No, ono se ti to zdá, že to teče hodně, ale kalíšek pojme dost a nemá to jak vytéct, když je dobře zavedený a máš správnou velikost.
@poHanka89 píše:
@P4ja a jak casto se to musi vylivat/menit?
Podle síly krvácení. Mně při silném stačí 4-5 hodin. Jinak normálně měním ráno a večer. Případně třeba ještě v poledne.
@poHanka89 píše:
Promin, ale me to prijde proste extra nehygienicke
Mně se omlouvat nemusíš.
je to tvoje věc a je snadné něco odsoudit bez vyzkoušení ![]()
Mně zase přijde extra nehygienické, neekologické a drahé každý měsíc naházet do košebalík vložek nebo krabičku tamponů. Ale každého volba.
Ahojky, vždy jsem měla ten blistr stříbrný a tohle vidím poprvé. Je to nějaká změna nebo tak něco??
Zdravím, včera jsem si zapomněla vzít antikoncepci a dnes jsem si vzala dvě tabletky najednou. Myslíte že hrozí krvácení mimo 7 denní pauzu nebo jsem jen zbytečně vystrašená?
Děkuji za odpověď
Ahoj holky úplně poprvé beru HA BONADEA muži vás poprosit jak to brát? Vůbec se v tom nevyznám. A jak na vás působí? Moc vám děkuji ![]()