Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Včera byl syn (6let) u dr. a má antibiotika na anginu. Anginu a atb má i manžel. Ve středu máme jet na 5 dní do Madarska - bazény, klouzacky. Antibiotika bude dobirat příští pátek. Jely byste nebo zájezd stornovaly?
@vertunka píše:
Ja bych asi jela. Do stredy bude z nejhorsiho venku.
A až budou mokrý běhat z klouzačky na klouzačku, tak se jim to pěkně zase zhorší…
Okamžitě bych stornovala, angína není žádné bolenícko v krku. Může mít poměrně závažné komplikace. Já ji měla v listopadu, ATB a od té doby se na mě lepí jedna viróza za druhou, imunita je pak dost oslabená.
Chápu že to mrzí, ale zdraví je přednější.
Tyjo tak bazény asi ne, tyjo, pokud to jde přeložit, tak bych to přeložila. Nám takhle při spále(původně diagnostikovaný jako angíně, až po 2 dnech atb se osypal) vycházel prodlouženej víkend v Luhačovicích, že dobral 2: den dovolený, to jsme jeli, ale původně jsme tam chtěli jít 2 krát do bazénu, a to jsme vynechali, chodili jsme jenom na procházky. Já jsem v tomhle poměrně lehkomyslná, kdysi jsem toho nejstaršího ve 3,5 vzala 6: den antibiotik, taky na angínu, na celodenní výlet, ale z bazénu bych měla strach, ještě minimálně den dva po dobrání atb ![]()
Třeba v Německu chodí s ATB děti do školky i do školy po 2-3 dnech, když zaberou a nikdo to tam neřeší. Já bych jela. Podle aktuálního stavu bych se rozhodla, zda bych se synem šla do těch bazénů.
Jste pojištěni proti stornu a kolik máte spoluúčast při stornu kvůli nemoci? Podle toho bych se taky rozhodovala.
Proboha nejet. Tohle není legrace. Zdraví má přednost před stornopoplatky.
Já se taky přikláním nejet, ale chtěla jsem slyšet i jiné názory
spoluúčast storna máme 20% ze 13.5tis. Akorát nemám se stornem zkušenosti, jakože s pojišťovnou. Jestli se cuká a hledá klicky Nebo toto probíhá v pořádku.