Antibiotika a probiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lupitaK
18.3.10 14:04

Antibiotika a probiotika

AHoj, mam dotaz, uzivame dva dny antibiotika.Kamaradka do me huci,abych malemu koupila probiotika, aby se mu neposkodilo traveni.Je to skutecne tak nezbytne nutne nebo jde opet o reklamu?Ja jako dite mela antibiotika kazdou chvili, probiotika nikdy a s travenim teda rozhodne potize nemam.Nestaci, kdyz bude jako normalne pit probioticke mleko a jist jogurt?Tam jsou ty priznive bakterie prece taky… O zahlenovani mlecnymi vyrobky taky pochybuju, podle me je uplne jedno, jestli je ji nebo neji… Ale to je zase jina diskuze.Co vy na to? Diky vsem!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
18.3.10 14:09

AHojky,tak já synovi probiotika dávám na podporu imunity,malý byl pořád nemocný a od té doby ťuk ťuk ťuk jen sem tam zvýšená teplota.Kdysi prebiotika koupit nešly,ale dneska když už je ta možnost,tak proč ji nevyužít :palec: Antibiotika jsou svinstvo a dělají ve střevech pěkný nepořádek a ty probiotika to tam uklidí.Ale myslí,že i v jogurtech s probiotiky je toho dostatek.Jinak já dávám Probian Mimi,je to přírodní,mohu jen chválit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lupitaK
18.3.10 14:19

dobre, tak jo, mozna jsi me nalomila ;-)

• Citovat
  • Upravit
38
18.3.10 14:23

Malému dávam probiotika celú zimu - tiež mám dobré skúsenosti.Ja sama som osobne mala silné ATB z ktorých ma bolel žalúdok - probiotika mi pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.3.10 14:24

Mám i kamaradku,která má chlapečka předčasně narozeného,byl nemocný snad 100× za rok,prostě pořád,šílené oslabený.Pak jsem ji poradila ten Probian a kluk je max. 3 za rok nachlazený.Ale vždy je všechno individuální :nevim: Jednomu pomůže,druhýmu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
18.3.10 15:59

Já mám s probiotiky taky dobré zkušenosti. Začala jsem je dcerce dávat, když měla potíže s trávením kvůli alergii a moc se nám osvědčily i při antibioticích, která jí sama o sobě dávala dost zabrat.
Podle mě některé děti reagují na antibiotika hůř a tím pádem je na místě pomoct střevní mikrofloře právě probiotiky, ale některé děti to vyloženě nepotřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lupitaK
18.3.10 16:04

Tak jsem hledala na netu ten Probian mimi a nikde to nemaji. DOkonce pisu „neni v prodeji v zadnem internetovem obchode“.Chtela jsem zaukolovat manzela, aby to koupil,protoze ja se nikam nedostanu a jeho musim ukolovat presnym nazvem a nejlepe i cenou :-) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1214
18.3.10 16:28

Probiotik je větší množství .. jak podle množství obsažených bakterii, tak ceny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
18.3.10 17:22

Ahojky já mám dobrý zkušenosti s Laktobacílky Baby,dávám celou zimu a zatím dobrý,a můýou se od 1měsíce snad do 3let :-)

• Citovat
  • Upravit
7369
18.3.10 17:48

Tak já taky probiotika dávám, mám už trochu větší děti, tak dávám Laktobacílky od Swissu. Mají třešňovou chuť a děti je bez problému sní. V době, když mají antibiotika je naopak dávám 2 x denně nebo když jsou nějaké střevní virozy. Myslím, že to určitě nějaký vliv má, hlavně imunita má základ ve střevech.
Určitě bych dávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.3.10 21:02

probiotika

Ahoj Katko,
rozhodla jsem se že budu dceři kupovat probiotika.Má dva roky a silný ekzém.
Prosím tě jak píšeš ten probian mimi to je prosím tě těch 15sáčků,cena okolo 100kč.
Máme alergii na mléčnou bílkovinu,snad ji to nebude vadit.Děkuji ti moc za odpověd,ahoj Andrea :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
21.3.10 21:13

probiotika

Jééééééééé,moc se omlovám,psala jsem Katce86 soukromou a zprávu a omylem jsem to napsala sem :oops: ,omlouvám se.Ale děkuji za jakoukoliv reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lupitaK
22.3.10 12:16

Tak holky, koupili jsme v patek probiotika, staly 85 Kc, je to jen na tyden, do prasku se nalije voda a zamicha.Uchovavaji se v lednici. Rekla bych, ze se malymu i zlepsil apetit, z cehoz mam ohromnou radost, protoze ted pri te nemoci skoro kilo zhubl a i tak vazil ve dvou letech + 3 mesich necelych 13 kg.No hubenour. Dneska uz bastil zase krasne, tak koupim dalsi baleni a uvidime, jestli to bude mit efekt…Diky vsem , preju krasne jaro!!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
lovela23
20.12.12 14:21

Probiotika nasazuju pravidelně, když dostanu já nebo děti antibiotika. Mladší dcera dostává probiotika pravidelně taky, ale to jsou kapky na prdíky.
starší dostává laktobacílky, aby byla trochu odolnější vůči nachlazení mezi ostatníma dětma ve školce. V jogurtech jsou probiotika taky, ale v menším množství, nž jak je v těchto doplňcích. Četla jsem i nějaký článek, že se uplatňují i v prevenci atopického ekzému a alergií.

• Citovat
  • Upravit
avon
28.2.13 09:09

braní probiotik

Ahoj holky, taky mi doktorka nasadila antibiotika a doporučila probiotika. Zajímalo by mě ale, jak je mám jíst. Zároveň s atb nebo mezi dávkama nebo až po atb??Roční dceři je dávám, ale ta je bez antibiotik, takže u ní to neřeším. Někde jsem o tomhle zahlédla článek, ale už si nepamatuju kde a mám to trochu domotané

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA