Antibiotika - nevolnost

11.6.16 09:19

antibiotika- nevolnost

Ahoj holky, prosim o radu. Uz podruhe za kratkou dobu se lecim se zanetem dutin. Mam antibiotika ( stejne jako u prvniho zanetu). Nutno dodat, ze jsem k tomu zanetu chytla asi i nějakou virozu, takze me boli zaludek. Atb dobiram, ted v nedeli si vemu poslední.. tedkom asi pred dvouma hodinama jsem si vzala jeden ( beru ho v deset vecer) a je mi po nem strasne spatne od toho zaludku..je mi uplne na zvraceni a trochu mi jako kdyby brni nohy.. myslite ze bych mela jit zitra na kliniku? ma to cenu kdyz uz je dobiram? dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65288
11.6.16 09:23

Řekla bych, že cenu to už nemá. Berete k tomu probiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 09:26
@vokishka píše: Řekla bych, že cenu to už nemá. Berete k tomu probiotika?

ano beru. Dve az tri hodiny po Atb. A jeste jsem zapomnela dodat, jsem poslední dva nebo tri dny strašně hladová, porad bych jedla. myslíte, ze to ma spojitost s atb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
11.6.16 09:31

To nevím. Ale dcera po jedněch antibiotikách vyloženě zvrací. Téměř po každých má potom ke konci užívání průjem. Prostě to tak je, asi se s tím nedá nic dělat. Zkusila bych další tabletku v termínu, pokud vám bude zase špatně, tak bych zítra už tu poslední dávku vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 09:38
@vokishka píše:
To nevím. Ale dcera po jedněch antibiotikách vyloženě zvrací. Téměř po každých má potom ke konci užívání průjem. Prostě to tak je, asi se s tím nedá nic dělat. Zkusila bych další tabletku v termínu, pokud vám bude zase špatně, tak bych zítra už tu poslední dávku vynechala.

Dobře, dekuji za vasi odezvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
11.6.16 11:48

Jedla jsi předtím? Mně je vždycky špatně, když atb nezajím :nevim: Nebo už žaludek může být podrážděný. Jinak bych je teda už dobrala, jinak by Ti doktor musel napsat nová nebo riskovat, že se zánět zase vrátí.

@Lucie.luck píše:
ano beru. Dve az tri hodiny po Atb. A jeste jsem zapomnela dodat, jsem poslední dva nebo tri dny strašně hladová, porad bych jedla. myslíte, ze to ma spojitost s atb?

To je jako bys je skoro nebrala. Nevím jaká atb bereš, ale některé mají největší nástup právě ty dvě hodiny po požití a pak všechny ty „hodné“ bakterie stejně zabijí :nevim: A ten hlad bych řekla, že je spíš reakce těla po nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 12:03

@Fikta.. jedla, prave ze dny predtim, kdyz me po atb bolel zaludek, dala jsem si probiotikum nebo probioticky jogurt a prestalo to a tedkom ne, stale je mi spatne :,(. Jsem mimo Cr, ted mame noc - konkretne tři ráno a ja spala pul hodiny, budi me to :,( takze radite normalne dobrat, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
11.6.16 12:31

@Lucie.luck a co jiné jídlo? Jinak pokud Tě to budí a je Ti zle i pět hodin po požití, tak v tom případě nevím, jestli bych je dobrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.16 13:16

@Fikta ja proste ne a ne usnout. Zkusim si vzit dalsi prasek rano v deset a uvidíme, i když se mi fakt nechcou brat po teto noci. Pokud to bude stejne, dalsi si nevemu. Snad bude lip…dekuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.2.18 16:39

Ahoj, beru klacid 500, dr mi ho napsala protoze se mi vratila teplota, puvodne to byla viroza kdy se mi spustila ryma a dr usoudila, ze to muze byt i v dutinach. CRP bylo v pohode, problem je, ze klacid beru od utery a dnes je mi zle od zaludku, nejradeji bych to uz nebrala.
Klacid jsem mela i konec listopadu ale tam js mela spatne crp a neco na pruduskach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
22.2.18 16:45

@Aishenka a berete i probiotika? Je třeba to dobrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.2.18 16:48
@vokishka píše:
@Aishenka a berete i probiotika? Je třeba to dobrat.

Jj beru Biopron a pred leky jim i trochu po kvuli horkosti klacidu. no ja si trochu rikam jestli je neberu zbytecne kdyz crp ok, dutiny me nebolely, jen vzdy rano za ocima me bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
22.2.18 16:50
@Aishenka píše:
Jj beru Biopron a pred leky jim i trochu po kvuli horkosti klacidu. no ja si trochu rikam jestli je neberu zbytecne kdyz crp ok, dutiny me nebolely, jen vzdy rano za ocima me bolelo.

je možné, že zbytečně. Ale když už se začně, musí se dokončit léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.2.18 17:02
@vokishka píše:
je možné, že zbytečně. Ale když už se začně, musí se dokončit léčba.

Opravdu? A ten duvod proc se musi dokoncit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
22.2.18 17:25

Taky to na klacid mám, když jsem s tím šla k dr. že mi nesedí tak mi řekla vydržet. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí