Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Brala jsem antikoncepci katya a za ty roky několik druhů ad a antikoncepce neselhala nikdy. Pokud vím, tak by to ani nemělo dělat problémy. Jen užívání antibiotik může ovlivnit účinek antikoncepce.
Je to mi připomnělo ten vtip. Místo antikoncepce beru antidepresiva. A pomáhá to? Ano, mám 5 děti a je mi to úplně jedno. ![]()
Doktorka ti řekla, že to nevadí. Můžeš se zeptat ještě v lékárně.
Můžeš to brát dohromady v klidu, účinek nebude nijak ovlivněn.
@JackiEL8 a mohu je brát zároveň, tedy že užiju antikoncepci ve 20:00 a antidepresiva v 22:00?
@Anonymní píše:
@JackiEL8 a mohu je brát zároveň, tedy že užiju antikoncepci ve 20:00 a antidepresiva v 22:00?
Ano, můžeš ![]()
Spíš se doporučuje nemíchat dohromady antidepresiva s antikoncepci, protože oboje léky působí hormonalne a tělo musí metabolizovat a zbavovat se dvojich „leku“.
Existuje vícero studií, že ženy na antikoncepci mají větší sklony k depresivite a psych. potížím.
Nevím, jestli je to pravda. Začíná se o tom ve světě dost psát.
@jejjej takže selhání se bát nemusím? a ano na vznik depresí mě upozornil lékař.
@JackiEL8
Takže se můžu spolehnout na antikoncepci? Protože co čtu články tak antikoncepce v takovém případě nefunguje. Asi jsem z toho jelen ![]()
Proč se ptáš pořád dokola? Už si dostala odpověď. Můžeš to brát dohromady.
@Anonymní píše:
@JackiEL8
Takže se můžu spolehnout na antikoncepci? Protože co čtu články tak antikoncepce v takovém případě nefunguje. Asi jsem z toho jelen
Jak jsem psala, můžeš je brát dohromady. ![]()
@JackiEL8 v pořádku děkuji, Tím že ji užívám teprve druhý týden a mám mírné špinění tak jsem si nebyla jistá jestli to není zrovna antidepresivy ale asi ne. Děkuji za ujištění ![]()
@Aletta80 pýtala som sa jednej lekárničky či môžem užívať xanax a antikoncepciu leverette a povedal že xanax môže znižovať účinok antikoncepcie. Tak ja už fakt neviem a mám z toho stres
Ahojte, gynekoložka mi předepsala antikoncepci s tím že ji můžu užívat i když užívám antidepresiva. Trocha se ale bojím, že může být snížen účinek antikoncepce. Ma tedy některa takovou zkušenost? Mám předepsanou antikoncepci laverette.