Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, doufám, že to není blbý dotaz, ale nebere některa z Vás antikoncepci Suzia?.. Mám celé nové balení, nedávno vyzvednuté, ale bohužel ze zdrav. důvodů ji nemůžu brát. Stála přes 500,–,nechala bych za 350,– ![]()
Ahoj holky, stala se mi nemilá věc a to sice že jsem ztratila poslední platíčko antikoncepce, nebo takto-jsem si jistá, že bylo v krabičce, ale zřejmě mi někam zapadlo a nemohu ho najít, ale přesně vychází, že tam mělo ještě jedno zůstat.
Ale teď k věci-v neděli mám nasazovat nové platíčko po 7denní pauze, ale vzhledem k tomu, že jsem počítala s tím, že HA stále mám a včera jsem přišĺa na to, že mi plato chybí, tak si ho nemůžu ani nechat předepsat o doktora a bez předpisu mi ho rozhodně nedají.
Beru antikoncepci Mistra-v příbalovém letáku je psáno, že pokud “zapomenu” vzít prášek v prvním týdnu platíčka, tak si ho mám vzít současně i “zapomenutý” prášek a i ten vhodný pro ten den, což by mohlo znamenat vzít dva prášky současně.
Myslíte, že tedy pokud po 7denní pauze nasadím až v pondělí s tím, že si vezmu i prášek za neděli, kdy normalne nasazuji, jako kdybych ho “zapomnela” tak mi to nijak nerozhazi cyklus?
HA beru hlavne kvuli srovnani cyklu a slabsi menstruaci, protoze jsem ztracela velke mnozstvi krve, coz se mi po dlouhe dobe povedlo, tak to teď nechci vysazovat.
Co myslíte? Popřípadě zkušenosti?
Děkuji moc
Ahojky chtěla bych se jen zeptat můžu být těhotná když sem dostala zničeho nic chuť na jídlo které nemám moc v lásce. Musím podotknout že beru antikoncepci už dva roky a pravidelně ve stejný čas někdy vezmu o trochu později ale nikdy nepřesáhnou danou hodinu.( Později sem v 2:03 zvracela)
![]()
Ahojky celkem divná otázka ale nenalezla sem již nikde odpověď, může snížit účtenek Antikoncepce když se jakoby trochu rozpustí na jazyku??