Antikoncepce a dotazy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.10.21 20:19

Antikoncepce a dotazy

Ahojky celkem divná otázka ale nenalezla sem již nikde odpověď, může snížit účtenek Antikoncepce když se jakoby trochu rozpustí na jazyku??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35704
3.10.21 20:21

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.21 20:14

Antikoncepce Suzia

Ahoj holky, doufám, že to není blbý dotaz, ale nebere některa z Vás antikoncepci Suzia?.. Mám celé nové balení, nedávno vyzvednuté, ale bohužel ze zdrav. důvodů ji nemůžu brát. Stála přes 500,–,nechala bych za 350,– ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.21 10:18

vytracená antikoncepce

Ahoj holky, stala se mi nemilá věc a to sice že jsem ztratila poslední platíčko antikoncepce, nebo takto-jsem si jistá, že bylo v krabičce, ale zřejmě mi někam zapadlo a nemohu ho najít, ale přesně vychází, že tam mělo ještě jedno zůstat.
Ale teď k věci-v neděli mám nasazovat nové platíčko po 7denní pauze, ale vzhledem k tomu, že jsem počítala s tím, že HA stále mám a včera jsem přišĺa na to, že mi plato chybí, tak si ho nemůžu ani nechat předepsat o doktora a bez předpisu mi ho rozhodně nedají.
Beru antikoncepci Mistra-v příbalovém letáku je psáno, že pokud “zapomenu” vzít prášek v prvním týdnu platíčka, tak si ho mám vzít současně i “zapomenutý” prášek a i ten vhodný pro ten den, což by mohlo znamenat vzít dva prášky současně.
Myslíte, že tedy pokud po 7denní pauze nasadím až v pondělí s tím, že si vezmu i prášek za neděli, kdy normalne nasazuji, jako kdybych ho “zapomnela” tak mi to nijak nerozhazi cyklus?
HA beru hlavne kvuli srovnani cyklu a slabsi menstruaci, protoze jsem ztracela velke mnozstvi krve, coz se mi po dlouhe dobe povedlo, tak to teď nechci vysazovat.
Co myslíte? Popřípadě zkušenosti?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.8.22 18:19

Ahojky chtěla bych se jen zeptat můžu být těhotná když sem dostala zničeho nic chuť na jídlo které nemám moc v lásce. Musím podotknout že beru antikoncepci už dva roky a pravidelně ve stejný čas někdy vezmu o trochu později ale nikdy nepřesáhnou danou hodinu.( Později sem v 2:03 zvracela) :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí