Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, chci se zeptat zda nemate nejakou zkusenost co se tyce kratomu a antikoncepce. Podle toho co jsem cetla by to nemelo byt na funkcnost zadny vliv, ale radsi se ptam. Mockrat dekuji
![]()
@Eliška2221 píše:
Ahojky holky, chci se zeptat zda nemate nejakou zkusenost co se tyce kratomu a antikoncepce. Podle toho co jsem cetla by to nemelo byt na funkcnost zadny vliv, ale radsi se ptam. Mockrat dekuji
Nevim, jak s antiko, ale s kratomem to moc neprehanej ![]()
Ne na antikoncpeci to vliv nemá, ale na psychiku to má mnohem horší vliv, než co tvrdí internet.
1. je to regulérně návykové. Prostě je. Navzdory tvrzení uživatelů že pohůdka.
2. dlouhodobé užívání psychický stav docela zhoršuje, zejména pokud to člověk užívá kvůli tomu, že je v nepohodě.
3. nevíš co ti reálně přijde v tom balíčku a nemáš možnost to nijak ověřit. A samozřejmě že spousta prodejců normálně podvádí.
Pokud to nehodláš užívat jen tak rekreačně, ale slibuješ si od toho řešení nějakých obtíží, hledej spíš lege artis metodu. Bude to levnější a spolehlivější.
Hele, já se po kratomu poblila, bylo mi šíleně zle. ZKusila jsem to 2×, jestli to opravdu bylo po něm. A bylo… Takhle špatně od žaludku minut dlouho nebylo, takže bacha. A to jsem zkusila podruhé menší množství, a stejně.. a přitom byl z ověřené stránky
tak ať nedopadneš stejně ![]()
@PHV píše:
Hele, já se po kratomu poblila, bylo mi šíleně zle. ZKusila jsem to 2×, jestli to opravdu bylo po něm. A bylo… Takhle špatně od žaludku minut dlouho nebylo, takže bacha. A to jsem zkusila podruhé menší množství, a stejně.. a přitom byl z ověřené stránkytak ať nedopadneš stejně
Ano, já mám to same, 20 minut ok a pak pocity na zvracení, následně zvracení a motani hlavy.