Antikoncepce a menstruace ❤️

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.2.22 12:32

Antikoncepce a menstruace ❤️

Ahojky, mám obrovský dotaz a potřebuji co nejrychleji poradit❤️️
V neděli jsem měla poslední prášek HA a dnes je středa a menstruace nikde. Většinou to vždycky dostanu už v úterý nebo maximálně ve středu ale pořad nic.
A já už přemýšlím že bych dnes začala brát další platicko ale nevím jestli se to může když už teď tělo prakticky čeká na menstruaci, ale já už potrebuju mít v pátek po menstruaci to teď už trosku nestíhám 🤣 poraďte mi prosím ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
9.2.22 12:47
@Sofieeeeeeee píše:
Ahojky, mám obrovský dotaz a potřebuji co nejrychleji poradit❤️️
V neděli jsem měla poslední prášek HA a dnes je středa a menstruace nikde. Většinou to vždycky dostanu už v úterý nebo maximálně ve středu ale pořad nic.
A já už přemýšlím že bych dnes začala brát další platicko ale nevím jestli se to může když už teď tělo prakticky čeká na menstruaci, ale já už potrebuju mít v pátek po menstruaci to teď už trosku nestíhám 🤣 poraďte mi prosím ❤️️

Jakože si takhle běžně zkracuješ mezeru mezi platíčky? Hodně blbej nápad. Počkej klasicky 7 dní, čili v pondělí začni zobat nové plato. Jestli to mezitím dostaneš nebo ne, to ti tu nikdo neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.2.22 12:48

A příště, pokud bys věděla, že se někdy krvácení nehodí, postupuj podle návodu v příbaláku a nedělej žádnou pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.22 14:59

Zkus červené víno, nejlépe svařák, to se mi vždy menstruace spustila klidně i dva dny předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.1.24 12:46

MS, antikoncepce a dieta

Ženský, než budu volat na gyndu :roll: třeba má někdo zkušenost..
Antikoncepci beru již několik let, vždycky mám MS na den a na čas pomalu a teď mi přišla 5dní před dobráním prášku..ofiko měla přijít asi za 10dní, je to asi kvůli snížení sacharidů ve stravě, ale co teď, dobrat těch 5 prášků a čekat, že ms naváže na další ms, nebo prostě dát 7denní pauzu?
Rozum mi hovoří, dát pauzu, ale nevím..se sexem si dáme samozřejmě teď pozor..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.1.24 12:49

Brala bych dál tak, jak máš. Občas mi u dřívější antikoncepce taky přišlo krvácení někde v půlce cyklu, ale není to důvod dělat pauzu. Beztak to není menstruace, ale krvácení z poklesu hormonů. Zřejmě tvé tělo reaguje splašeně na změnu stravy (low carb?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.1.24 12:53

@unuděná jj, zkoušim to 15. den a dost mě to překvapilo, prý je to ale normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.1.24 12:55
@lucynka25 píše:
@unuděná jj, zkoušim to 15. den a dost mě to překvapilo, prý je to ale normální :nevim:

Tady je krásně vidět, jaký má strava vliv na hormonální balanc organismu. Já tedy nejsem zastánce těchto drastických stravovacích omezení a tohle by pro mě bylo varování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.1.24 13:12

@unuděná uvidíme, kdyby to nějak neustalo, prdim na to a zkusim to jinak, ale cítím se dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.24 13:52

antikoncepce a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo stejný problém jako já. Beru antikoncepci a po celou dobu se mi zastavila menstruace, máte s tím někdo zkušenosti. Děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí