Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, prebiral nekdo z vas platicka? Je problem to prebrat dvakrat? Tedy dvakrat to nemit?
Je to možné, nekdo bere i tři po sobě a pauzu udělá až potom. Ale v letáku je napsané že to může způsobit krvácení během cyklu, takze si člověk moc nepomůže. Já jsem to zkusila jednou, spojit dvě plata a od té doby se mi to rozhodilo, zacala jsem špinit i týden pred pauzou. Pokud to není úplně nutné, radsi bych do toho nedrbala.
Me to nedela absolutne zadny problem, prodluzuji sem tam o mesic a v poho. Zadne spineni pred.
U mě bez problémů, ale nedělala jsem to často. 2× když jsme jeli na dovolenou a potom když mi MS vycházela na volný víkend ![]()
@Anonymniholka dělala jsem to běžně, i když u celých 3 platíček jsem pak asi 3 dny před pauzou špinila. Ale vzhledem k tomu že po každém platíčku jsem měla bolesti a takhle po těch 2-2,5 to bylo v pohodě jsem to tak dělala ![]()
Když jsem kdysi brala HA, sem tam jsem to dělala a problém nebyl žádný. Ale dělěla jsem to tak 1× do roka, ne víc. Nevím, co by to udělalo. Kamarádka brala 2-3 platíčka v kuse běžně a pak měla ms docela rozházenou.