Antikoncepce přebírání dva měsíce za sebou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.8.16 22:27

Antikoncepce brebirani

Dobry den, prebiral nekdo z vas platicka? Je problem to prebrat dvakrat? Tedy dvakrat to nemit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32871
21.8.16 22:32

Je to možné, nekdo bere i tři po sobě a pauzu udělá až potom. Ale v letáku je napsané že to může způsobit krvácení během cyklu, takze si člověk moc nepomůže. Já jsem to zkusila jednou, spojit dvě plata a od té doby se mi to rozhodilo, zacala jsem špinit i týden pred pauzou. Pokud to není úplně nutné, radsi bych do toho nedrbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 22:40

Mně to žádné problémy nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
21.8.16 23:04

Me to nedela absolutne zadny problem, prodluzuji sem tam o mesic a v poho. Zadne spineni pred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
21.8.16 23:31

U mě bez problémů, ale nedělala jsem to často. 2× když jsme jeli na dovolenou a potom když mi MS vycházela na volný víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.16 07:30

@Anonymniholka dělala jsem to běžně, i když u celých 3 platíček jsem pak asi 3 dny před pauzou špinila. Ale vzhledem k tomu že po každém platíčku jsem měla bolesti a takhle po těch 2-2,5 to bylo v pohodě jsem to tak dělala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
22.8.16 08:18

Když jsem kdysi brala HA, sem tam jsem to dělala a problém nebyl žádný. Ale dělěla jsem to tak 1× do roka, ne víc. Nevím, co by to udělalo. Kamarádka brala 2-3 platíčka v kuse běžně a pak měla ms docela rozházenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí