Krváceni během antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14.8.16 20:20

Krváceni během antikoncepce

Dobrý den. Mám potíže ohledně krvácení během užívání antikoncepce. Krvácení není špinění a je vcelku dosti silné doprovázené i bolestmi v podbříšku. Myslím, že to má co dočinění se zapomenutou talbetkou, kterou jsem zapomněla před 6 týdny užít. Beru antiko. YAZ, moje první byla FLAYA. YAZ beru nově 4× měsícem. Krvácení trvá od doby zapomenuté tablety cca.2 týdny. Pro jistotu jsem si udělala 2× těho. test a je negativní.
Budu ráda za každou radu.
Děkuji Elena 17 let :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
14.8.16 21:20

Před šesti týdny, takže jsi už po té zapomenuté pilulce měla menstruaci a dál po ní krvácíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
14.8.16 21:21

Taky mám občas tento problém. Podle mé doktorky to je v pořádku. Spíš bych si ale zažádala o HA, která vyšší obsah normonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 21:29

@radkka Ne, po dni zapomenuté pilulce se dloouho nic nedělo. Až poslední dva týdny krvácím s bolestmi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 21:32

@kopretina90 antiko jsem právě měnila na novou abych měla nižší počet hormonů a byla šetrná. A další důvod byl, že jsem byla zavodněná z Flaya :roll:. Doufám, že si jen tělo zvyká no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.8.16 21:34
@VitaliaArome píše:
@radkka Ne, po dni zapomenuté pilulce se dloouho nic nedělo. Až poslední dva týdny krvácím s bolestmi :think:

Aha, většinou se čeká 3 měsíce, jestli se nová HA usadí, koukám, že ji bereš už čtvrtý měsíc, takže bych se šla poradit s lékařem a nejspíš to bude na výměnu antikoncepce za „silnější“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.16 21:38

@radkka achjo, tak to sem právě nechtěla, ale máte pravdu i o tomdle sem četla. Yaz mi ve všem vyhovuje, zkusím počkat zda se to zlepší a pak zajdu k lékaři, když to bude páchat neplechu. Ale mockrát díky za radu, sem o něco chytřejší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.8.16 21:40
@VitaliaArome píše:
@radkka achjo, tak to sem právě nechtěla, ale máte pravdu i o tomdle sem četla. Yaz mi ve všem vyhovuje, zkusím počkat zda se to zlepší a pak zajdu k lékaři, když to bude páchat neplechu. Ale mockrát díky za radu, sem o něco chytřejší :andel:

Chápu, také jsem musela několikrát měnit a radost jsem z toho neměla, třeba se to ještě srovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
14.8.16 22:53

Je to pár měsíců zpátky co jsem toto řešila s mudr, beru antikoncepci vkuse bez pauz a krvácela jsem co 14dní, dostala jsem novou, ale byla jsem zavodněná a skoro 5kg nahoře, teď už mám zase jinou a čekám
původní antikoncepce yaz 4roky, poté cilest a nyní yosefinne, to je už min 10antikoncepce za posledních 19let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí