Věřit kondomům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sisi21
10.8.16 16:18

Věřit kondomům?

Zdravím!
Dnes jsem se ptala gynekoložky, užívám antidepresiva a prý snižují účinnost HA
Tudíž jsem přemýšlela nad tím, že bych používala kondomy…

Myslíte že třeba Durex jsou dostatečně spolehlivé? Viděla jsem mnoho článků, kde jejich spolehlivost zpochybňovali :nevim:

Nevím, jestli má cenu do sebe rvát hormony, když bych stejně musela používat kondom… Ale zase se bojím, že ta ochrana selže :roll:

Co myslíte? Je pouze kondom riskantní? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
10.8.16 16:24

Používám pouze kondom celý svůj sexuální život, tedy cca 14 let, nikdy jsem přes něj neotěhotněla, takže za sebe věřím, že při dodržování všech zásad při jeho použití je naopak velmi spolehlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
10.8.16 16:25

Ne pro nás není riskantní, to bychom už museli mít dětí jako smetí :lol:. Za celou dobu (celkem to je přes 5 let) se staly 2 nehody (protržení), u první to bylo na začátku, u druhé to jistil postinor.

edit.: oprava, aby byl text srozumitelný

Příspěvek upraven 10.08.16 v 16:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25098
10.8.16 16:28

A HA bereš? Co její vliv na deprese?
Kondomům samotným rozhodně ne, chtělo by ještě s něčím kombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.8.16 16:30

No, zrovna durex mi jednou praskl… jinak používáme normální 12ks/40kč a tam nebyl problém, pokud je dítě opravdu nežádoucí kombinovala bych kondom minimálně s přerušováním, nebo jsou gely co jsou spermicidní a i trochu lubrikujou(naopak jen na lubrikanty bych nespolíhala)… a kombinace HA a kondomů není zas tak neobvyklá, spíš naopak, pokud by bylo dítě problém je to dost vhodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisi21
10.8.16 16:35

Dítě by problémem bylo, je mi teprve šestnáct let… HA neberu, ale uvažuji o ní.. Jsem ještě panna, takže se snažím všechno zjistit ještě před prvním stykem :andel:

Myslíte že má cenu tedy kombinovat i tu HA a kondom? I když ta účinnost HA bude kvůli antidepresivům menší? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.16 16:42

Tak já se přidávám, před pár dny jsme vysadila HA. A na emiminu jsem četla něco o Pharmatex. Tak to hodlám zkusit v kombinaci s kondomem.

• Citovat
  • Upravit
25098
10.8.16 16:44

@Sisi21 Kombinovala bych s Pharmatexem třeba. HA bych volila jako krajní řešení. Zvlášť kvůli těm antidepresivům. Když by to mělo snížený účinek, tak se proč se tím cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
10.8.16 16:45

Používej kondom, to riziko, že praskne je malé a když by se to stalo, vezmeš si postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
10.8.16 16:49

Ptáš se na špátné stránce. :mrgreen: Tady totiž každé druhé selhala antikoncepce. Ať HA, tak guma :mrgreen:
Ničemu se dnes nedá věřit :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisi21
10.8.16 16:53
  • Citovat
  • Upravit
4140
10.8.16 16:54

Nikdy v zivote jsem ha nebrala, pouzivala jsem pouze durex kondomy asi sedm let. Za tu dobu jsem mela tri ruzne partnery a nikdy se zadna nehoda nestala, nikdy jsem neplanovane neotehotnela. Takze za me se na kondomy da spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
10.8.16 17:05

Používala jsem kondomy asi 2 roky. Jednou nám praskl tak jsem mazala pro postinor, jinak v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.8.16 17:06

Nebála bych se toho. Kdyby se stala nehoda a protrhl se nebo sklouzl, tak bych použila pilulku po, pokud jí můžeš. Pokud ne a na tom kondomu by to „viselo“, tak bych v době plodných dnů použila navíc třeba ten zmiňovaný Pharmatex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
10.8.16 17:08

Za mě se dá na kondomy taky spolehnout-používáme s manželem přes 7 let a žádná nehoda se nám nestala a to používáme kondomy z Lidlu (12 kusů asi za 740 korun). Necpala bych do sebe ha, obzvlášť když by měla sníženou účinnost. Pokud se bojíš tak jsou různé spermicidní gely, pesar femcap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí