Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za mě se dá na kondomy taky spolehnout-používáme s manželem přes 7 let a žádná nehoda se nám nestala a to používáme kondomy z Lidlu (12 kusů asi za 740 korun). Necpala bych do sebe ha, obzvlášť když by měla sníženou účinnost. Pokud se bojíš tak jsou různé spermicidní gely, pesar femcap.
S kondomy od Durexu jsem nikdy žádný problém neměla. Věřím jim ze všech značek nejvíce.
Na kondomy se spolehnout dá. U každé antikoncepce je riziko. Jediná stopro antikoncepce je acylpyrin mezi nohy a držet.
Já neotěhotněla ani s kondomem, ani s pharmatexem, ani s pesarem, za to když jsme nepoužili nic, tak to šlo okamžitě.
Ahojky, my používáme jenom kondomy a naprosto jim důvěřuji. Nemůžu brát antikoncepci skrz srážlivost krve. Máme syna, ale plánujeme ještě jedno dítko. Kondomy používáme od různých značek a objednáváme si je po několika kusů.
![]()
@Sisi21 ahoj, mě je 18 a HA beru asi rok a půl. S přítelem jsme museli kondom použít jen párkrát, když jsem užívala antibiotika na zánět, a neměli jsme problém ani s těmi ultra tenkými. Samozřejmě riziko je vždy, ale velmi malé ![]()
@Sisi21 píše:
A myslíte, že jsou spolehlivé i takové ty extra tenké?
ano, my jen durex feel thin
My používáme rok pepino a dobrý, nikdy neprasknul… když se dodrží pravidla, tak si myslím, že je riziko selhání opravdu minimální… ![]()
Ja osobne mam dost negativni zkusenost. S pritelem jsme zkouseli analni sex. Vse bylo vporadku kondom byl neposkozeny. Ale jak jsme ho vymenili za druhy a chteli jsme „normalni sex“ tak po par minutach praskl a semeno bylo i ve me
pouzila jsem Postinor a nastesti jsem neotehotnela ale od te doby kondomum a obzvlast teto znacce neduveruji ![]()