Vysazení antikoncepce a čárky na testu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.4.26 10:00

Antikoncepce // čárky

Ahoj holky s přítelem máme už dvě děti a další mít už nechceme tak jsem si řekla že jsi nechám vypsat antikoncepci. Doktor mi nabídl Ollivet protože kojím mimčo jiné východisko pro mě není jen tato, začala jsem je užívat necelý měsíc s přítelem jsme ovšem měli samozřejmě sex protože mi doktor řekl že ty prášky zaberou už 7 den, jenže sem je bohužel musela vysadit nebo jsem po nich začala dost krvácet dr. Jasně řekl vysadit s počkat až přestanu kojit, jenže mě poslední dobou bývalo dost po ránu špatně tak sem si raději udělala TT pro jistotu, ano vím když se bere antikoncepce nemůžeš otěhotnět ale co mě zaráží tak je to že je tam druhá čárka sice slabší ale je tam myslíte že můžu být v tom? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35459
17.4.26 10:19

To je nějaký vadný rozmaceny test. Co si s tím dělala?
Ale pokud si prášky vysadila někdy v půlce a měla jsi nechráněný styk tak těhotná být můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
17.4.26 10:23

Ta fotka je rozmazaná, nejasná…buď si udelej test znovu nebo si dojdi na krev… Jak se jinak chránit jistě víš a o dalších moznoste určitě taky…já jsem při kojení chodila 1× za 3 měsíce na injekci, teď beru teda prášky ale na podzim si asi nechám zavést tělísko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
17.4.26 13:27

Krvceni při nasazení antikoncepce je normální, trvá tělu než si zvykne a ustálí se.
Měli jste k tomu ještě používat jinou ochranu, test vypadá vadný, ale taky může být pozitivní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8304
17.4.26 16:33

Tak pokud jsi HA vysadila a měli jste nechráněný sex, tak samozřejmě že můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí