Antikoncepce Daisanette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
3.9.13 10:30

Antikoncepce Daisenette

Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost s antikoncepcí Daisanette?
Doktorka mi ji předepsala v rámci kojení, ale nic moc mi k tomu neřekla. Vyhovuje vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
932
3.9.13 11:02

Mě vyhovuje, měla jsem cerazette, ale měli výpadek ve výrobě, tak jsem pak měla daisennette a dobrý. je to stejný- jenj jiná firma, jiný název a daisenete o stopade levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
3.9.13 11:35

Mne nesedela, nemela jsemm absolutne chut na sex.Jen co jsem ji vysadila, bylo vsechno ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.9.13 11:37

@Lucajdice79 Ajaj :roll: Takto jsi mě moc nepotěšila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
3.9.13 11:52

@ma.ia.ta to mne mrzi, ale kazda jsme jina, treba problem mit nebudes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrronilka
1.10.13 12:37

Zdravim. Taky jsem mela napsany cerazette, a pak jsem kvuli vypadku v dodani do lekarem musela prejit na daisenette. Po obou jsem nemela chut na sex. Mame kvuli tomu doma problemy s muzem do ted. Tak jsem ji vysadila uplne, protoze je zbytecne cpat se hormonama kdyz se neni pred cim chranit. Zustalo mi doma cele baleni daisenette, kdyby mel nekdo zajem. Jen mala se dostala ke krabicce a trochu ji ponicila

• Citovat
  • Upravit
petrronilka
1.10.13 12:37

Zdravim. Taky jsem mela napsany cerazette, a pak jsem kvuli vypadku v dodani do lekarem musela prejit na daisenette. Po obou jsem nemela chut na sex. Mame kvuli tomu doma problemy s muzem do ted. Tak jsem ji vysadila uplne, protoze je zbytecne cpat se hormonama kdyz se neni pred cim chranit. Zustalo mi doma cele baleni daisenette, kdyby mel nekdo zajem. Jen mala se dostala ke krabicce a trochu ji ponicila

• Citovat
  • Upravit
22.4.14 22:42

Menstruace po vysazení Daisanette

Zdravím Vás, mám prosím prosbičku minulou středu jsem dobrala poslední pilulku antikoncepce Daisanette při kojení..již měsíc nekojím…mám napsaný Tri regol klasickou antikoncepci..mám počkat až dostanu menses..nevíte, jak dlouho to trvá? Týden neberu nic…a byl nechráněný sex:-((je možné, že bych hned mohla otěhotnět?:-(už máme 2 zlatíčka..a třetí není v plánu:-(moc díky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí