Kondomy praskaj a praskaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.9.13 15:30

Kondomy,praskaj a praskaj

Chci se zeptat na vaše zkušenosti s kondomy. Nikdy jsme je nepoužívali, snad jen po prvním porodu v šestinedělí, prasknul :? pak jsme dlouhá léta měli přerušovanou soulož, což je fain, ale manžel moc dlouho nevydržel, tak se rozhodl pro změnu, začly jsme používat pánskou ochranu, je pravda že vydrží déle, ale asi ze šesti kondomů čtyři praskly, takže zlatá přerušovaná soulož :zed: Manžel nevlastní žádné obr nádobíčko, spíš menší, takže nechápu jak je tohle možné, připadám si jak školák, který neumí použít gumu, už jsem byla tak naštvaná, že jsem chtěla psát výrobci :mrgreen: Nevím, buď je to znamení že to třetí dítě úprostě má být, nebo se vyrábí šunty.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
2.9.13 15:32
@Anonymní píše:
Chci se zeptat na vaše zkušenosti s kondomy. Nikdy jsme je nepoužívali, snad jen po prvním porodu v šestinedělí, prasknul :? pak jsme dlouhá léta měli přerušovanou soulož, což je fain, ale manžel moc dlouho nevydržel, tak se rozhodl pro změnu, začly jsme používat pánskou ochranu, je pravda že vydrží déle, ale asi ze šesti kondomů čtyři praskly, takže zlatá přerušovaná soulož :zed: Manžel nevlastní žádné obr nádobíčko, spíš menší, takže nechápu jak je tohle možné, připadám si jak školák, který neumí použít gumu, už jsem byla tak naštvaná, že jsem chtěla psát výrobci :mrgreen: Nevím, buď je to znamení že to třetí dítě úprostě má být, nebo se vyrábí šunty.

neřekla bych, že jsou na vině kondomy, teda, pokud nejsou prošlé.. můžete to blbě rozbalit, či poškodit nehtem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.9.13 15:34

Nechápu, používáme jen kondomy a ještě nepraskl… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.9.13 15:39

Pouzivame jen kondomy a zadny nepraskl. Jakou znacku? My Pepino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Panídokonalá
2.9.13 15:43

Já teda nevím, ale kondomy používáme 6let (Durex), dítě máme jedno - plánované. Kondom nám NIKDY neraskl. Asi něco děláte špatně - co lubrikant, třeba by pomohl. Nebo špatné zacházení…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.13 15:45

No už jsem z toho taky na mrtvici, jako blbec si několikrát předčítám příbalový letáček, otevíráme fakt opatrně, ale ta bambule vepředu se vždycky urve, manžel si dělá pr. ěl, že by tím střikem mohl hasit požáry jakej to je tlak, mě to tak k smíchu nepříjde, furt kupovat těhotenský testy :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.13 15:47
@Panídokonalá píše:
Já teda nevím, ale kondomy používáme 6let (Durex), dítě máme jedno - plánované. Kondom nám NIKDY neraskl. Asi něco děláte špatně - co lubrikant, třeba by pomohl. Nebo špatné zacházení…

Lubrikant nepotřebujeme, teču až moc :mrgreen: Momentálně máme Carexs, ale Pepíno taky nevydrželo :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
2.9.13 15:48
@Anonymní píše:
No už jsem z toho taky na mrtvici, jako blbec si několikrát předčítám příbalový letáček, otevíráme fakt opatrně, ale ta bambule vepředu se vždycky urve, manžel si dělá pr. ěl, že by tím střikem mohl hasit požáry jakej to je tlak, mě to tak k smíchu nepříjde, furt kupovat těhotenský testy :cert:
:mrgreen: vtipálek.. pak už mě napadá jen jediné, že špatně zmáčnete ten vršek a po nasazení je tam vzduchová bublina - pak to praská, to je fakt.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
2.9.13 15:50

A zmáčknete tu špičku při nasazovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
2.9.13 15:51

@martina.se byla jsi rychlejsi :D napadlo me to same :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.13 15:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 15:52
@martina.se píše: :mrgreen: vtipálek.. pak už mě napadá jen jediné, že špatně zmáčnete ten vršek a po nasazení je tam vzduchová bublina - pak to praská, to je fakt.. :think:

Taky jsem myslela že je to tím, ale ať mačkám, jak mačkám, stejně dostanu plnou dávku. Asi večer nasadím projistotu dva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
2.9.13 15:53
@Anonymní píše:
Taky jsem myslela že je to tím, ale ať mačkám, jak mačkám, stejně dostanu plnou dávku. Asi večer nasadím projistotu dva :mrgreen:
:mrgreen: tak to už mě fakt víc nenapadá :think: hold to umíte :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 15:58
@martina.se píše: :mrgreen: tak to už mě fakt víc nenapadá :think: hold to umíte :mrgreen:
:mrgreen: no fakt jak puberťáci.
  • Citovat
  • Upravit
Panídokonalá
2.9.13 16:03

Nebo si z nás anonymka dělá legrandu :mrgreen: - připadá mi to až nemožné, že by se něco takového stalo :think:. Z mládí si pamatuju, že se nám to stalo jednou, ale po 1,5h soulože, už to guma nevydržela :D. Ale pokud chlap dlouho nevydrží, kondom nandaváte dle návodu, tak nevidím důvod k praskání, a neznám nikoho, komu by se něco podobného dělo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1