Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musíte nasadit tak, aby ve špičce nebyl žádný vzduch. Používáme Durex a prasknul nám jen jednou, kdy jsem ho náruživě proškrábla nehtem - v tu chvíli jsem si to neuvědomila, ale po akci, když jsem se rozčilovala, že prasknul, tak mi manžel řekl, že jsem ho škrábla. Tudíž jsem ho poškodila
![]()
Nam nekolikrat prasknul, protoze mel muz nevyhovujici velikost
Pokud je velikost v poradku, tak asi vazne leda vadna manipulace.
JÁ bych napsala výrobci - s největší pravděpodobností dostanete vzorky zdarma jako omluvu ![]()
Kámoška kupuje POUZE Durex, protože jiným nevěří a praskl jim.
My kupovali Pepino nebo nějakou obyč. značku tenkrát z Plusu, za 15,– snad. A nikdy nám nepraskl.
Takže nevěřím, že je to značkou.
Někdo si dělá srandu, že moc šoupe a zničí ho (věřím, že po té 1,5h jak tu někdo psal, jo
Ale jinak? ).
Na velikosti moc nevěřím. Když se to dá nafouknout do takových rozměrů. A lidi si to nandaj i na hlavu (nejen ve filmu). Proč by se tam ta klobása nevešla ![]()
Napadl mě taky jen ten vzduch ve špičce, jinak nic
Navíc takový poměr prasklých na použité… ![]()
Bohužel…
@tessa2323 píše:
Napadla mě antikoncepce a máte po starostech s kondomem…
A kondom je co?
@ikyki Ano, pochopil, ale to nic nemění na tom, že ta věta nedává smysl, ale už mlčím ![]()
Na druhou stranu docela trefna poznamka…(nepredpokladam, ze byla myslena zle) a zakladatelka snad vi, proc pouziva kondom a ne HA…
@tessa2323 Ja jsem zas par vterin po precteni vety A kondom je co? premejslela, co je na slove kondom spatne ![]()
@Fjodorka píše:
@ikyki Ano, pochopil, ale to nic nemění na tom, že ta věta nedává smysl, ale už mlčím
tak asi tím myslela, že když kondom je jim k prdu a praská, tak jedině antikoncepce, která zřejmě neselže, alespoň tak jsem to pochopila