Kondomy praskaj a praskaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
2.9.13 16:55

@tessa2323 Ja jsem zas par vterin po precteni vety A kondom je co? premejslela, co je na slove kondom spatne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
2.9.13 16:56
@Fjodorka píše:
@ikyki Ano, pochopil, ale to nic nemění na tom, že ta věta nedává smysl, ale už mlčím :lol:

tak asi tím myslela, že když kondom je jim k prdu a praská, tak jedině antikoncepce, která zřejmě neselže, alespoň tak jsem to pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.9.13 16:56
@Fjodorka píše:
@ikyki Ano, pochopil, ale to nic nemění na tom, že ta věta nedává smysl, ale už mlčím :lol:

Nééé nemlč :lol: mám chuť na fidorku tvůj nick mě na ní navedl :lol:

• Citovat
  • Upravit
914
2.9.13 17:00

Tak samořejmě jsem to nemyslela nijak zle, jen mě to napadlo že by zakladatelka měla po starostech.Ale zase na druhou stranu třeba HA nemůže ze zdravotních důvodu užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.9.13 17:09

Prostě antikoncepce je dost obecné, to může být cokoliv, od přerušované soulože po sterilizaci :lol:

Fidorka vždy přijde vhod, kokosová :mrgreen:

Jinak já nikdy prasklý kondom nezažila, jsou pevné až až, různé značky a nikdy nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
2.9.13 17:11
@Fjodorka píše:
Prostě antikoncepce je dost obecné, to může být cokoliv, od přerušované soulože po sterilizaci :lol:

Fidorka vždy přijde vhod, kokosová:mrgreen:

Jinak já nikdy prasklý kondom nezažila, jsou pevné až až, různé značky a nikdy nic :nevim:

hořkááá :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11439
2.9.13 17:12
@ikyki píše:
hořkááá :srdce: :srdce: :srdce:

Těhotenská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
2.9.13 17:22

Mě se to stalo čtyřikrát, s různými partnery. Taky nechápu. Je fakt, že sex byl divočejší, tak asi v tom bude zakopaný pes :nevim: :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 17:24

Hormonální antikoncepci užívat nemůžu ze zdravotních důvodů a jak jsem psala, gel vážně nepotřebujeme. Mrzí mě že si někdo myslí, že si z vás dělám srandu, vážně to tak není. Kdybych ho navlékala jenom já, věřím, že by to mohlo být rukama, ale čtyři ruce a všechny levé :nevim: To je prostě pešek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.13 17:25
@panenka87 píše:
Mě se to stalo čtyřikrát, s různými partnery. Taky nechápu. Je fakt, že sex byl divočejší, tak asi v tom bude zakopaný pes :nevim: :cert: :-D

Tak vidíte že nekecám :dance:

• Citovat
  • Upravit
9868
2.9.13 17:29

Tak uvazujte o jine antikoncepci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 17:43
@CokeLady píše:
Spermicidní gel ne lubrikační :! spermicid zabíjí spermie. To Ti to Tvoje "teču až moc :poblion: " fakt nezajistí.
:oops: Aha, tak to jo. V životě jsem žádné gely nepoužívala, tak se omlouvám za neznalost ;) Co je špatného na tom že teču? To by mělo být snad dobře ;)
  • Citovat
  • Upravit
13943
2.9.13 18:08

Prasklý kondom jsem zažila jedinkrát, a to po 12 letech aktivního sexuálního života. Teď čekám, co z toho vyleze :lol:
Já to vidím tak, že máš prostě opravdu jen peška. Na někoho ty Murphyho zákony prostě sedět musí :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.13 09:35

Ahoj, včera se nám stala nehoda, praskl kondom a kus té gumy se nenašel. Nevím jestli zůstal ve mě, už se nám to dříve stalo, ale když jsem šla na záchod tak ta guma vypadla, teď jsem jí nenašla. Myslíte že ještě vyjde sama? Může to někde zalézt? Tampon ne, to je mi jasné, ale ta guma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
11.12.13 09:42
@Anonymní píše:
Ahoj, včera se nám stala nehoda, praskl kondom a kus té gumy se nenašel. Nevím jestli zůstal ve mě, už se nám to dříve stalo, ale když jsem šla na záchod tak ta guma vypadla, teď jsem jí nenašla. Myslíte že ještě vyjde sama? Může to někde zalézt? Tampon ne, to je mi jasné, ale ta guma :nevim:

vyleze - možná už vylezla, ani o tom nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí