Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tessa2323 Ja jsem zas par vterin po precteni vety A kondom je co? premejslela, co je na slove kondom spatne ![]()
@Fjodorka píše:
@ikyki Ano, pochopil, ale to nic nemění na tom, že ta věta nedává smysl, ale už mlčím
tak asi tím myslela, že když kondom je jim k prdu a praská, tak jedině antikoncepce, která zřejmě neselže, alespoň tak jsem to pochopila
Tak samořejmě jsem to nemyslela nijak zle, jen mě to napadlo že by zakladatelka měla po starostech.Ale zase na druhou stranu třeba HA nemůže ze zdravotních důvodu užívat…
Prostě antikoncepce je dost obecné, to může být cokoliv, od přerušované soulože po sterilizaci ![]()
Fidorka vždy přijde vhod, kokosová ![]()
Jinak já nikdy prasklý kondom nezažila, jsou pevné až až, různé značky a nikdy nic ![]()
@Fjodorka píše:
Prostě antikoncepce je dost obecné, to může být cokoliv, od přerušované soulože po sterilizaci![]()
Fidorka vždy přijde vhod, kokosová
Jinak já nikdy prasklý kondom nezažila, jsou pevné až až, různé značky a nikdy nic
hořkááá
![]()
Mě se to stalo čtyřikrát, s různými partnery. Taky nechápu. Je fakt, že sex byl divočejší, tak asi v tom bude zakopaný pes
![]()
Hormonální antikoncepci užívat nemůžu ze zdravotních důvodů a jak jsem psala, gel vážně nepotřebujeme. Mrzí mě že si někdo myslí, že si z vás dělám srandu, vážně to tak není. Kdybych ho navlékala jenom já, věřím, že by to mohlo být rukama, ale čtyři ruce a všechny levé
To je prostě pešek.
@panenka87 píše:
Mě se to stalo čtyřikrát, s různými partnery. Taky nechápu. Je fakt, že sex byl divočejší, tak asi v tom bude zakopaný pes![]()
![]()
Tak vidíte že nekecám ![]()
@CokeLady píše:
Spermicidní gel ne lubrikačníspermicid zabíjí spermie. To Ti to Tvoje "teču až moc
" fakt nezajistí.
Prasklý kondom jsem zažila jedinkrát, a to po 12 letech aktivního sexuálního života. Teď čekám, co z toho vyleze ![]()
Já to vidím tak, že máš prostě opravdu jen peška. Na někoho ty Murphyho zákony prostě sedět musí
![]()
Ahoj, včera se nám stala nehoda, praskl kondom a kus té gumy se nenašel. Nevím jestli zůstal ve mě, už se nám to dříve stalo, ale když jsem šla na záchod tak ta guma vypadla, teď jsem jí nenašla. Myslíte že ještě vyjde sama? Může to někde zalézt? Tampon ne, to je mi jasné, ale ta guma ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera se nám stala nehoda, praskl kondom a kus té gumy se nenašel. Nevím jestli zůstal ve mě, už se nám to dříve stalo, ale když jsem šla na záchod tak ta guma vypadla, teď jsem jí nenašla. Myslíte že ještě vyjde sama? Může to někde zalézt? Tampon ne, to je mi jasné, ale ta guma
vyleze - možná už vylezla, ani o tom nevíš.